Bana Askın Tanımını Yapın....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevgi gülpınar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahhh ahh aşk herkese göre değişen kavram...karşılıklı olduğunda herşeyi toz pembe gösteren,hiç bir acı beni yıkamaz dedirten..tam herşey çok güzel derken sessiz sedasız çekip giden ve gittiğinde de dünyaları başına yıkan; en sevdiğin şarkıyı en sevdiğin renkleri,en sevdiğin elbiseni ve en kötüsü de aynada ki seni anlamsızlaştıran şey...yaşadıklarım ölçüsünde tanımını yaptım işte...son olarakta bu duyguyu verdiğiniz kişiye dikkat edin derim aşk her zaman hakedene ;)bu siteyle tanışmamı sağlayan şeydir işte :D

en çok ıcımdekı ıcıme sıgmayan sesi ozledım.....sanırım bı daha da tadamıycam o duyguyu...eğer aşıksanız değerını bılın sakın bırakmayın.....

Cevap: Ynt: Bana Askın Tanımını Yapın....

benim gerçek aşkım 9 yıldır uzaktan sevip hergün onun yokluguna alışamayıp ağlamamdır ve 9 yıldır ona aşık oldugumu soylemeden ona hala ve daha fazla aşık olmamdır

çiçeklerin büyümesini izlemektir

fontanella-.gif

mektup yazmaktır

12.gif

hep O'nu düşünmektir

Relax.gif

birlikte vakit geçirmektir

14.gif

dalgaların sesidir SEVGİ

mare.gif

kuşların kırıntıları yiyişini izlemektir

girl-n-bird.gif

birlikte AYNI yöne bakmaktır

12-.gif

eşit olmaktır

Bambino%20e%20cagnolino2.gif

vahşi dalgalara yelken açmaktır

Bambino%20e%20cagnolino3.gif

yağmura aldırmadan yürümektir

Passeggiata%20sotto%20la%20pioggia%20.gif

uçurmaktır sevdiğini

Altalena.gif

piknik yapmaktır

6.gif

yanağını okşamaktır

bambinaegattini2.gif

ve küçük bir busedir AŞK

1.gif

birini sevdiğinizin göstergesi olarak illa ki onun yanında heyecanlanmanız ve kalbinizin küt küt atması gerekir mi...

Şıpsevdi sakızlarda bir sürü aşkın tanımı var. Ama bana göre aşk yaşanan duyguların (aşk, sevgi, saygısızlık, öfke, nefret vs.) bencilce yaşanması ve bu duyguların bencilce tatmin edilmesi arzusu.

Ben aşka inanmıyorum.

ey aşk sen ne güçlüsün:) aşk umuttur,sabırla beklediğin ve bir gün doya doya yaşayacağını bildiğin..blissy

aşk diye birşey yoktur ya bence.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri