Balıkesir ve Kütahyalı var mı.?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

arguz58

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Balıkesir ve Kütahyalı olan arkadaşlar varmı forumda

evet ben balıkersirdenim dursunbey den ya sen cd ve telkinler konusunda yardım edersen sevinirimhappy6

tanışalım mı bende balıkesir denim

ben balıkesirli yada kütahyalıo değilim. sorma nedenim bu BOR madeni idi. çok merak ediyordum oralardanda çok çıkıyor bir miktar 250-300 gr kadar karşı ödemeli bana gönderebilirlermi diye düşündüm ama şimdiye kadar oralardan bi ses çıkmadı.

varrrr balıkseir.selamlar herkese sevgiler akşam üye oldum süper güzel bir site hazırlayanların eline sağlık

başakkk hanım üyeliğiniz hayırlı olsun. biraz bor madeni istedim elin gavuruna nerede ise beleşe sattığımız şu madenden bir parça hemde kendi ülkemde alamıorum ya illa kalkıp balıkesiremi gitmem lazım. ne kadar acı bir durum

ben balıkesirli yada kütahyalıo değilim. sorma nedenim bu BOR madeni idi. çok merak ediyordum oralardanda çok çıkıyor bir miktar 250-300 gr kadar karşı ödemeli bana gönderebilirlermi diye düşündüm ama şimdiye kadar oralardan bi ses çıkmadı.

Ben demiştim ilçesindeyim diye. Eşime sordum okulda olmadığını söyledi Burada eskiden bir yerde çıkıyormuş dün söyledim okul arkadaşım muhtarla konuşacak varsa ellerinde getirecek merak etme gelir gelmez hemen postalarım sen bu kadar istiyorsan mutlaka vardır bütün alıcılarımı açtım araştırıyorum unuttum sanma sakın :)

Ben demiştim ilçesindeyim diye. Eşime sordum okulda olmadığını söyledi Burada eskiden bir yerde çıkıyormuş dün söyledim okul arkadaşım muhtarla konuşacak varsa ellerinde getirecek merak etme gelir gelmez hemen postalarım sen bu kadar istiyorsan mutlaka vardır bütün alıcılarımı açtım araştırıyorum unuttum sanma sakın :)

arca kardeşim bu ilgin için çok teşekkür ederim. ben birara umutsuzluğa kapılmıştım. özel msj gönderdiğimde bana dönüş yapmadıgın içinde açıkçası biraz alınmıştım. ülkemizde tonlarca çıkan elin ecnebi memleketlerine nerede ise beleş denecek fiata sattıgımız bu madenden kendi ülkemizde biz 500-1000 gr bile bulmakta zorlanıyoruz. oysa bu madenin çıkarımı hakkında bilgi aldım öyle zor değil metrelerce kuyu kazılmıyor yüzeye çok yakın neyse sana inanıyorum göndereceğindende şimdi hiç şüphe duymuyorum. şuan sadece internette buldugum resmi ile avunuyorum hatta masa üstü görüntüm bile BOR madeni resmi. inşallah en kısa zamanda gerçeğinide elime almak nasip olur. tekrar teşekkür ederim.

Arguz kardeşim bir çok yere haber bıraktım bulamadık araştırdık burada yok c tesi mersine memlekete tatile gidiyoruz çok üzgünüm yardımcı olamadım rt67 ilgisiz kaldığımı düşünme lütfen bizde buraların yabancısıyız tatil dönüşü hala bulamadıysan (umarım bulmuş olursun) araştırmaya devam edecem gerçekten özür dilerim

benim buradan bulmam zor. o taraflara gitme imkanım olsa kesin bulabilirdim diye düşünüyorum. Arca sana inanıyorum tatil dönüşü bulacagına eminim ilgin için tekrar teşekkür ederim. bu kadar bekledim biraz daha beklerim. kısmetten öteside maalesef olmuyor kısmetse yolda yürürken ayagına bile çarpar :) tekrar iyi tatiller

selam. ben kütahyalıyım inş yardımcı olmya çalşacağım.çok şaşırdım hiç kütahaylı yokmuş sitede:(

ne yapçen?12389smil56

slm ben kütahyada yaşıyorum yardmıcı olabilrim sanıyorum inş arştırıp haber veririm. sevgiler.

slm ben kütahyada yaşıyorum yardmıcı olabilrim sanıyorum inş arştırıp haber veririm. sevgiler.

sabırsızlıkla bekliyorum. umarım istediğim olur. buradan sanırım yazma olmuyor ama özelden adresimide veririm. karşı ödemeli yollarsınız. tekrar ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

yardımcı olacak arkadaşlardan hala haber bekliyorum ne kadar zormuş kendi vatanında bir taş bulmak elin gavuruna bedava veriyoz ton ton biz şurada 300-500 gr bulamıyoruz ne acı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri