balçova

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
süper sahile ve bir de termal tesise sahip olan ilçecan.

bana 169, 86 gibi rakamları hatırlatan ilçe.

9 eylül üniversitesi tıp fakültesi, 9 eylül üniversitesi tıp fakültesi hastanesi, ve izmir ekonomi üniversitesi bu ilçededir. sahil yolundan alsancağa araba ile 10 dakikada ulaşılabilir. ilçede termal tesisleri vardır, hatta bazı evlere termalden sıcak su hattı bağlanmıştır. . bir de teleferik vardır, izmir manzarasını seyretmek ve güzel bir piknik için birebirdir.

bu yaz itibarı ile, termal tesis bünyesinde 22 kaydıraklı bir aquapark a sahip ilçe. mutluyuz, izmir'de gönlümüzce şımarıp, eğlenebileceğiz.

izmir ilinin 66.877 nüfuslu ve 28 km2 yüzölçümlü ilçesidir.

ünal erdoğan ilçenin kaymakamıdır.

termaliyle teleferiğiyle norveçlileriyle ve inciraltı na yakınlığıyla ünlü izmirin en güzel ilçelerinden bir tanesi. bayırda kurulu olması nedeniyle çocuklar içinden geldiğince top oynayamaz durmadan aşağı kaçar ve dakikalarca kovalamak zorunda kalırsınız en sonunda bir arabanın altına kaçar ve her tarafınız yağ olana kadar çıkarmaya çalışırsınız..

izmir'in saklı cenneti. termal tesisleri, teleferiği, müthiş izmir manzarası, alışveriş merkezleri, ve gençlik parkıyla çok seçenekli, mutlaka gezilmesi gereken, insanın canının sıkılmasının imkansız olduğu bir ilçe.

türkiye'nin en nezih ilçelerinden biri olduğunu düşündüğüm yer. balçova hem büyük şehirdir her aradığınızı bulabilirsiniz hem de büyük şehirlerin gürültüsünden karmaşasından uzaktır. severiz balçovayı...

bu seneyle beraber 4 senemi yollarında gelip gitmek şartıyla geçirdiğim, ya bana kötü günleri denk geldi bilmiyorum ama kesinlikle mezun olduktan sonra sokağına girmeyeceğim ilçe. üzgünüm.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri