Bakarsanız sevinirim...

duygu460

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Daha önce mutlaka sorulmuştur ama ben bulamadım o yüzden bi sorayım dedim
bn dün dinlemeye başladım ve toplam 13 saat dinledim
ama ben şunu merak ediyorum direkt olarak mesela sosyal fobiyi dinlemeye başlasam hiç bir etkisini görmezmiyim yani önce suçluluk ve ego yu dinlemeden geçsem ne olur...Cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler

Daha önce mutlaka sorulmuştur ama ben bulamadım o yüzden bi sorayım dedim
bn dün dinlemeye başladım ve toplam 13 saat dinledim
ama ben şunu merak ediyorum direkt olarak mesela sosyal fobiyi dinlemeye başlasam hiç bir etkisini görmezmiyim yani önce suçluluk ve ego yu dinlemeden geçsem ne olur...Cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler

merhaba duygu640.. aramıza hoşgeldin öncelikle..eğer ego ve suçluluk dinlemeden başlarsan sosyal fobinin pek yararlı olmayacağını düşünüyorum. çünkü hayatında değiştirmeyi istediğin şeyleri olur hale getirebilmen için önce çekirdekte yatan asıl sorunların temizlenmesi gerekir. bunun için de ego ve suçluluk biçilmiş kaftan..zaten iki hafta sürüyor ve iki hafta da geç bir vakit değil.. tavsiye edilen şeklinden dinlemen daha yararlı olur diye düşünüyorum.. sevgiler..

canım, rehper bölümünde yazdığı gibi önce, suçluluk ve egoyu dinlemen daha doğru olur.sevgiyle kal... smil56

çok teşekkür ederim
ama ben şöyle yaptım 1 gün sürekli ego dinledim sonraki 2 gün ego-sosyal fobi-ego-sosyalfobi olarak mp3 playerıma liste yaptım bu şekilde yararını göremezmiyim hiç

öncelikle hoş geldin
sana şöyle anlatayım taksimden üsküdara gideceksin önce dolmuşa binmen gerekir
beşiktaştan motora binerek üsküdara ulaşırsın
ama taksimde dolaşarak beşiktaşa ve üsküdara ulaşamazsın
onun gibi eğer ego (ki bu küçümsenecek bir şey değil
her şey onunla başlayıp bitiyor)ve suçluluk duygusunu enaz üç hafta dinleyip
çekirdek inancımızı değiştirmeye başlayınca diğer müzikleri dinlemekte yarar vardır
saygılar

peki çok teşekkür ederim uysrı ve önerilerinizi dikkate alıcam....Bu arada nickime aldanmayın erkeğim ben

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri