azraist_24 doğum günü partisi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pimpinella anisum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P

pimpinella anisum

Guest
DOGUM%2BGÜNÜ%2BPASTASI.jpg

Aşk, mutluluk, sağlık ve bolluk dolu nice güzel yıllara canım,,iyi ki de doğmuşsun, dünyamızı senden mahrum bırakmamışsın actionsmile

Dünkü olumlamadan anlamıştım zaten :D iyi ki doğmuşsun canımcıııım yeni yaşın sana ne istersen kat kat fazlasını en hayırlı şekilde getirsin.

dogumgunu44.jpg

Ben tanıyorum o kişi dünyadaki en sıcak ve en şeker insanlardan birisi ve onu tanıdığım için çok mutluyum.

İyi ki doğduuuun Arzuuuuum.

Nice mutlu yıllara Arkadaşım, sevgiyle, güzel dostluklarla dolu yıllar olsun hep yaşamınızda.

doğum günün kutlu ve mutlu olsun herşey dilediğin gibi olsun

iyi ki doğdun...

Allah'ın Selamı, Rahmeti, Bereketi ve İhsanı üzerine olsun ^^.İyi ki Doğdunuz.İyi ki katıldınız Aramıza.Bu Bizim hayat yolculuğumuzda kamilleşerek devam etmemiz dileğiyle .... Nice senelere ^^

do1.jpg

doğum gününüz kutlu olsun:) tüm güzellikleri kendinize çekmeniz ve gönlünüzce nice yaşlar geçirmeniz dileğimle... sevgiler:)

Canim yeni yasin sana guzellikleriyle ve dilediklerinle gelsin insallah : ) nice yaslara..

Mutlu yıllar Azra nice yaşlar olsun art56art56

nice mutlu huzur dolu senelere doğum günün kutlu olsun canımgirlhahaark5girlhaha

8977Ayyyy canim aradaslarim benim,
O kadar duygulandim ki anlatamam... Gozlerim doldu....Sizler de iyi ki varsiniz ve Allah bana bunu nasip etti, bu senem harika geciyor ve sizler ile daha da harikalasiyor, bunu hissediyorumm..

Sizi cook seviyorum , biz koccamann bir aileyizzz.....
music45

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri