AYNI ANDA İKİ SUBLİMİNAL MESAJ DİNLENİRMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut7

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar herkese...
Benim bi sorum var aynı anda mesala iki telkini birlikte dinlesek frekanslar karışırmı anlaşılmazmı olur.örneğin winampta ego güçlendiriciyi dinlerken aynı anda medya playırda kendine güven telkinini dinlesek böylece daha çok dinleme sayısına ulaşa biliriz acaba bu mümkünmü.Benimmi gözümden kaçtı bilmiyorum ama bunula ilgili pek bi yazı bulamadım aydınlatırsanız memnun olurum.Deneyimleyen varmı.

verimli olacağını sanmıyorum çünkü peşpeşe dinlememiz önerilmiş genede Atakan beyin cevabı önemli böyle birşey denenip verim alınmışmı bende merak ettim

Eğer dinlenirse çok iyi olur.kısa zamanda daha çok telkin dinleme şansı olur.

Bence beynimizi daha fazla yoracak gibiyiz. Bu yarardan çok zarar getirebilir.Sanki aynı anda iki farklı konuşmacıyı dinlemek gibi. Telkinler tek tek dinlenmeli kanaatimce. Sevgiyle kalın

Aynı anda iki farklı telkin dinlenir mi dinlenmez pek bir şey söyleyemeyecem..uzun zaman önce kısa bir deneyim yaşamıştım..çogu zaman bu dinleme tarzı bende olumlu izlenim bırakmadı...dediğim gibi kısa süreli bir deneyimdi 5 gün kadar felan diye bilirim...Deneyim yaşarsınız rahatsızlık veriyorsa bırakırsınız..diye bilirim..
Aynı anda aynı telkini dinleme deneyimim daha fazladır 1 hafta kadar deneyim yaşamıştım diye bilirim...tabi uzun süre önce idi...mesala.. ego güçlendirici+kendine güven 10 ayrı winapta aynı anda çalmaya başlardı.. kimi zaman 10'unuda aynı ses düzeyinde olurdu kimi zamanda hepsi ayrı ses düzeyinde..beynimde sanki şantiya çalışması var gibi olurdu.. bir daha da böyle bir deneyim yaşamadım..

bu konuda pek bir yorum yapamayacam ama bu telkin verme şekillerinde tersten telkin verilmesi de vardı sanırım. bu şekilde bilincimizi atlatıp bilinçaltımızdan bunu anlaması bekleniyordu. yani demeye çalıştığım bilinçaltımız bizden daha zeki en kabatabiriyle :D neyse bu nedenle bence 2 telkini aynı anda dinlemek pek bir sorun olmaz ama ben sadece 3 gündür dinleyen biri olarak önermem:D mazallah kelimeler karışır yanlış anlaşılma olur felan :D

Aynı anda 2 telkin dinlemeyi önermiyoruz.
Liste halinde yapip ard arda dilediğiniz kadar telkin dinleyebilirsiniz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri