- Reaksiyon puanı
- 2
ayna meditasyonu ile bilgili biri bana yardımcı olabilirmi acaba![]()
Merhaba birAsiAksAçlıkız,problemini net bi biçimde yazarsan sanırım daha iyi yardımcı olabiliriz
ayna meditasyonu ile bilgili biri bana yardımcı olabilirmi acaba![]()
Ahahaha ilahigirlhahaGerçi şimdi komik geliyor da,o zaman ben olsam ben de korkardım.Ayy biri de bana bişey anlatmıştı aynayla ilgili,o geldi aklıma şimdi ben de tırstım sevinclisevinclisevincliNasıl bakıcam ben şimdi aynaya,zaten meditasyonu yaparken kendi görüntüsünden korkuyo insanterli345Ben reddediyorum bu düşünceleri8977küçüklüğümüzde mahallemizde hacı minüre teyzemiz vardı bize şöyle derdi----çoçuklar sakın aynaya çok bakmayın şeytan aksinizde omzunuzdan bakarrr----ooo67aayyyyy o söylerken ses tonundan bile korkardık hele gece aynanın önünden gözümüzü kapatarak geçti bir nesil 10-12 mahalle çocuğu şimdi öğreniyorum tam tersiymişsevincli
bugün çok mu yüklendim acaba kendime şaşkınxşaşkınx az önce tüm yazılanları okudum ve hemen denemek için aynaya gittimaynaya bakmamla 2.saniyede onun bana baktıgını hissetmem bir oldu şaşkınx ürktüm şaşkınx son zamanlar fiziksel olarakta kendime pek bakmadıgımdan daha bir yabancı geldi aynadaki bana
5saniye bile bakamadan bıraktım aynayıı.
nasıl devam edicez bu garip korku varken içimizde?
birde aynadakinin bize baktıgını hissettiğimiz an tamamlanmış mı oluyor meditasyon? başarmış mı oluyoruz? ben ilk defa deniyorum da hem meditasyonu hem de ayna meditasyonunu.
birileri yardımcı olabilirse sevinirim yoksa bu gece aynaya bakamadıgımdan lenslerimi çıkaramıcam şaşkınxşaşkınxşaşkınx
bakalım bir sonraki denememde süslenip püslenip geçeyim ayna karşısına bir de öyle deneyeyim belki korkmamdusun2
Merhaba birAsiAksAçlıkız,problemini net bi biçimde yazarsan sanırım daha iyi yardımcı olabilirizElimizden geldiğince...
küçüklüğümüzde mahallemizde hacı minüre teyzemiz vardı bize şöyle derdi----çoçuklar sakın aynaya çok bakmayın şeytan aksinizde omzunuzdan bakarrr----ooo67aayyyyy o söylerken ses tonundan bile korkardık hele gece aynanın önünden gözümüzü kapatarak geçti bir nesil 10-12 mahalle çocuğu şimdi öğreniyorum tam tersiymişsevincli
ben de ilk defa bu gece denedim ama çok kötü oldum.. çarpıntım tuttu (panik-atakken olduğu gibi) ve başıma çok kötü bir ağrı girdi. karşımda sanki başkası vardı ve bana kötü kötü bakınca korktum. yer değiştirme duygusunu 1-2 kez anlık hissettim ama sanırım paniğe kapıldığım için kısa sürdü. halbuki çok da pozitif başlamıştım gülümseyerek kendime![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.