ayna egzersizlerine ben de başlamışım bilinçsizce!

yetti73

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
sevincliHerkese selam!956k

Ayna egzersizleriyle ilgili diğer üyelerin yorumlarını okudum ve acaba ben de mi yapsam diye düşünürken Bu sabah aynada kendime dikkatlice baktığımı ve kendimdeki o potansiyel gücün varlığını farketmeye çalıştığımı ve bu pontansiyele sahip bir insan olarak kendimi gördüğümü hatırladım. 8977ayrıca okulda da aynada baktığım canlı,enerjik, mutlu kişinin ben olduğumu şuuruyla kendimi biraz olsun rahat hissettim.

partysmileyEVET AYNADA KENDİMDEKİ ZATEN VAR OLAN GÜCÜ ÖZELLİKLE RUHUMUN EN YAKIN OLDUĞU VE BENİ EN İYİ ŞEKİLDE YANSITAN GÖZLERİMDE GÖRDÜKÇE HASTA OLAN CANLILIĞIMIN İYİDEN İYİYE GİTTİĞİNİ FARKEDİYORUM.

bütün bunlar bugüne kadar bilinçsizdi bugünden sonra bilinçli yapacağım.. .

.........teşekkürler........actionsmileguitaractionsmile

Pentaloji da bu konuda hizmet veren profesyonel bir kurum. Nefes teknikleri ile ilgili makalelerini okuyabilir , danışmanlık hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
www. pentaloji.com
ServiceDetail

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri