P
pisiii
Guest
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!
allah hepimizi güldürsün emi
allah hepimizi güldürsün emi
redflowers ' Alıntı:kiss3 Senin yazdığını gördüğüm zaman işi gücü bırakıp ( ne işim gücüm varsa artık laf olsun) direk pc nin karşısına kuruluveriyorum.Yazını bir kaç kez okuyup gülüyorum neşem yerine geliyor.Sen yaz böyle devamlı olur mu? Hadi görüşürüz ttli3
redflowers ' Alıntı:İşte sonradan geldi aklıma 4. kez okurken.Kendimi senin o ince esprilerle dolu yazılarını okurken devamlı gülmeye programlamışım herhalde,4. okuyuşta anladım bir problem olduğunu girlhaha .Valla utanıyım mı şimdi ben utananadam
Yok yok neyse o.Benimde moral sıfırken iyi geldi işte.Sende bana gül ödeşelim dicem ama pek komik tarafım yoktur.Yok bu da olmadı sen komiklikten ibaretsin gibi oldu utananadam
Ya awayy bu akşam beni mazur gör.Kaş yapıyım derken göz çıkarttım devamlı bak gördün.Ben yavaş yavaş gidiyim en iyisi.Yoksa daha çoook gaf yaparım wave
pisiii ' Alıntı:96 ablalarım abilerim özür dielrim girlhaha
şöyle oluyo. ben üniversi,te ikide idim sanırtım . sigara içmeyen bi sevgilim vardı. sigara içen bi kzı öpmenin kültablası öpmek gibi oldunu söyledi. o oldu. utananadam bidaha içmedim. bi kzı arkadşım avrdı onunda sevgilisi içmezdi onada dedim 12389 bir hafatada oda bıraktı. 1999 dan ebri içmiyorum. ve sevgililerim sigara içemz. bu krıtere ozan gösteriyorum kiss3
pisiii ' Alıntı:sigarayı bırakma yöntemimi sevmedinizmi siirokul girlhaha
redflowers ' Alıntı:Bak bak bak 789569 siteye girmişte günlüğüne yazmıyo.Ben sabahtan beri seni beklıyorum haberin var mı senin dlckrn Gelse de yazsa diye bekliyorum. dlckrn Okumuyorum işte bundan sonra,yazsanda okumuyorum,boykot ediyorum seni.
perilice58 ' Alıntı:y789 ben ingilizce dersi çalişirkan herkes akşam kaynatmış ya sanırım bu gidişle bende günlük açacağa benziyom ama günlüğüme isim bulamıyom ama yazılarınızı okudum hüzün sevinç neşe herşey bir arada en güzelide arkadaşlık dostluk samimiyet sıcaklık bunları hissetmek çok hoş ve çok güzel mlk34
Kendinize cici bakın arkadaşlar
sanemce ' Alıntı:pisicim senin mesajlarını okurken ben yoruluyorum.. okumaya çalışmak yorucu o ayrı konu, her okuduğumda yorum yapmaktan daha çok yoruluyorum.
diyorum ki:
pisii on parmak klavye kullanıyo ama bazı parmakları emre itaat etmediği için yanlış zamanda harflere basıyor..
veya; pisii bizi önemsemiyor ki gereken değeri vermediği için özensiz yazdığından kargacık burgacık oluyor yazıları...
hadi biz neyse de, o güzel Türkçe'mize gereken değeri vermediğini düşünmek bile istemiyorum sad456
ya da ; bizi yormayı amaç edinmiş
ya pisii hakkatten biraz özen göstersen gülüm. valla ben okumaya çalışmaktan mesajının içeriğini anlamıyorum bazen utananadam
pisiii ' Alıntı:96 ablalarım abilerim özür dielrim girlhaha
şöyle oluyo. ben üniversi,te ikide idim sanırtım . sigara içmeyen bi sevgilim vardı. sigara içen bi kzı öpmenin kültablası öpmek gibi oldunu söyledi. o oldu. utananadam bidaha içmedim. bi kzı arkadşım avrdı onunda sevgilisi içmezdi onada dedim 12389 bir hafatada oda bıraktı. 1999 dan ebri içmiyorum. ve sevgililerim sigara içemz. bu krıtere ozan gösteriyorum kiss3
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.