• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan heal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

heal

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Eklentilerin yükleneceği yer yazılabilir değil.Eklentiniz veya avatarınızı kaydedilemedi.

Böyle bir hata alıyorum, link de versem kendi bilgisayarımdan da yüklemeye çalışsam olmuyor. Dosya boyutu çok küçük, resimleri bazen önizlemede de görebiliyorum üstelik ama. Belli bir standart boyu mu olması gerek avatarın? utananadam

Ynt: Avatar sorunu

olması gereken standartta denediğim halde aynı hatayı bende alıyorum... b456

tamda bu sorunu atakan beye iletecekken siz sormuşsunuz... utananadam sanırım ufak bir sorun var o bölümle ilgili...

bende avatarını sık değiştiren biri olarak sorunun en kısa zamanda hallolucağını düşünüyorum... girlhaha

yakında her yerde parlayan güller bitecek aksi taktirde... sevincli

Yazma izinleri server taşınırken kapanmış.Tekrar açtım düzelmiş olması gerekiyor.

hayatimdegisti ' Alıntı:
Yazma izinleri server taşınırken kapanmış.Tekrar açtım düzelmiş olması gerekiyor.

utananadam sanırım düzelmemiş ...olmuyor..

suzzy ' Alıntı:
hayatimdegisti ' Alıntı:

utananadam sanırım düzelmemiş ...olmuyor..
Kontrol ettim yazma iznini kabul etmemiş.Bir kaç kere üst üste yapınca sonunda kabul etti.
Denemede yaptım artık avatarlar yüklenebiliyor.

yaşasın ozaman thumbsanim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri