attila ilhan

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
iş bankasının maximum kart başvurularından sonra kitabını verdiği şair

türkiye'nin yaşayan en aydın insanlarından biri.

söylediklerinde ve eserlerinde kendimi bulduğum ve düşüncelerine yüzde doksan dokuz inandığın idolüm olan zat.

hergün sabah 10 civarı maçka kampüsü önünden geçen şair.

bkz. ayrılık da sevdaya dahil)

ayrıca çok da önemli bir romancıdır. aynanın içindekiler serisini yazmıştır.

zenciler birbirine benzemez, dersaadette sabah ezanları, bıçağın ucu, o karanlıkta biz, sokaktaki adam, allahın süngüleri, fena halde leman, haco hanım vay gibi önemli romanlara imza atmıştır.

romanlarında inanilmaz bir sinema tekniği kullanır.okumuyor da izliyorsunuzdur sanki.

sisler bulvarındaki başka yerde olmak şiiriyle vakti zamanında beni yerden yere vurmuş hatta hayatımda ilk defa garip bi şekilde hedef belirlememe sebep olmuş şair

üçüncü şahsın şiirini yazan aynı zamanda çolpan ilhan'ın ağabeyi olan şairimiz

avrupanın ülkemize bakışını en iyi yorumlayan aydınımız

bkz. yasak sevişmek)

türk insanının hala anlayamadığı ve düşünürün söylediklerini düşünmekten bile uzak kaldığı, belkide 1 veya 2 nesil daha anlamakta zorlanacağı değerli türk düşünürü, aydını ve şairi.

erol manisalı ile birlikte son dönemlerin en mantıklı, doğruları net gören düşünürü.ceviz kabuğu programında kalitesini bir kez daha kanıtlamıştır.hangi atatürk adlı kitabı nutuk ile paralel okunması türk gençliği için tavsiye edilen düşünür, yazar.kendisi izmirlidir.

ne kadınlar sevdim zaten yoktular...

bkz. böyle bir sevmek)

tut ki gecedir

ihanet bir bilmecedir

izmir menemen doğumlu entellektüel şair, yazar.divan harbiye otelinin cafesinde her daim ona rezervli bir masa bulunmaktadır...hergün evinden harbiyeye yürür ve masasında gazetesini okur...

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri