Atlante'nin günlüğü

atlante

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İlk değişimi rüyalarımda hissediyorum.Şöyle ki; önceleri gerçek hayatta nasıl davranıyorsam (bir şey söylemek isteyip de söyleyememe vb.) rüyalarımda da başarısızlık,tatminsizlik,bir karmaşa yansımalarını görüyordum.Ancak son günlerde hatta görüğüm son 3 rüyadır bu durum değişti.Özellikle kendime göre gündeme tuttuğum duyguları,durumları,olayları gördüm ve istediğim gibi gelişti her şey rüyamda..O rahatlıkla ,güzel hislerle uyandım.Hiç bitmesin istedim ..Umarım gerçek hayatıma da aynı yansımaları olur..

İnşallah atlante, benimde değişim rüyalarımda başlamıştı.

Sende ne gibi değişimler olmuştu,paylaşır mısın?Merak ediyorum :))

günlüğün hayırlı olsun. umarım rüyaların gerçek olur.t678

ne zamandır telkin dinliyorsun Atlante.

Amiiiiiiiiiiiiin,diyorum en içten şekilde.. birkaç ay oldu fakat ben de düzensiz dinleyenlerdenim :((

Umduğun yere gelirsin umarım. Huzurun daim olsun :) Sevgiler

Hepimiz güzel olayların mıknatısı olalım inşallah..

Günlüğün hayırlı olsun :) güzel satırlarla dolsun inşallah.
rüyalarımız zaten bizim bilinçaltımızın birer yansımaları. dolayısıyla telkinler de bilinçaltına hitap ettiklerine göre değişimin ilk aşamasının rüyalarda görülmesi çok doğaldır diye düşünüyorum :) bu senin bilinçaltının değişiyor olduğunu yeni olumlu düşüncelerin bilinçaltına inşa edildiğini gösterir.

İstesem de eğik duramıyorum.Duruşum değişiyor..hep dik duruyorum ve yukarılara bakıyorum (önceden yere bakardım düşünceliydim vs.)

Günlüğün hayırlı olsun :) güzel satırlarla dolsun inşallah.
rüyalarımız zaten bizim bilinçaltımızın birer yansımaları. dolayısıyla telkinler de bilinçaltına hitap ettiklerine göre değişimin ilk aşamasının rüyalarda görülmesi çok doğaldır diye düşünüyorum :) bu senin bilinçaltının değişiyor olduğunu yeni olumlu düşüncelerin bilinçaltına inşa edildiğini gösterir.

Çok çok çok teşekkür ediyorums456 ne mutlu bana 956k bazen bir hırs düşüyor içime (hayallerimin gerçekleşmesiyle ilgili) bunlar birer adım diyorum ve daha sık daha daha çok dinleyesim geliyormusic45

çok güzel gelişimler yaşıyorsun atlante. devam etmesini diliyorum.

Arkadaşlar boy uzatma telkini talep etmeyi de düşünüyorum. Gelişmeleri yazacağım...

Eğer deneyen arkadaşlar varsa deneyimlerini bilmek isterim..

Kimi düşünürsem ya da aklıma düşse birisi en yakın zamanda kendisinden haber alıyorum!

burdaki o telkinleri ortaklaşa alıp paylaşsak olmuyor mu yaf :)

Bence olur neseli56 çünkü çekirdek inanç gibi kişiye özel değilmiş anladığım kadarıyla.Mesela internet sitesi üzerinden satın alınıyor ve telkin içeriği/metni aynı.8977

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri