Asus F3FM Core Duo T2350 1.86GHz, 1GB DDR2, 120GB HDD, 15.4, Vista Home Premium Notebook

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Asus F3FM Core Duo T2350 1.86GHz, 1GB DDR2, 120GB HDD, 15.4, Vista Home Premium Notebook

Cpu Ailesi : INTEL CORE DUO

Cpu Hızı (Mhz) : 1860

Cache Bellek : 2 MB

Ekran Tipi : GENIS EKRAN, LCD

Ekran Boyutu (Inch) : 15.4"

Dogal Ekran Cozunurlugu : 1280X800

Ekran kartı chip seti : INTEL 945 GM

Ekran Kartı Bellek Kapasitesi : PAYLAŞIMLI 128 MB

Sistem belleği türü : DDR II

Standart Sistem Belleği (MB) : 1.024

Maks. Sistem Belleği (MB) : 2.048

Sabit Disk (Gb) : 120

Sabit Disk Devir Hızı (rpm) : 5.400

Optik sürücü tipi : DAHILI DVD MULTI DRIVE

Tuş Dizimi : Q TR

Network : GIGABIT ETHERNET

Modem : 56K

Bluetooth : VAR

WLAN/Wi-Fi : VAR

Pil Ömrü Cinsi : 6 CELL BAT

Tasınabilir Bilgisayar Türü : NOTEBOOK

Net Agırlık Aralıgı KG : 2,5 - 3

Aksesuar : KAMERA,

İşletim Sistemi : VISTA HOME PREMIUM - TR

Garanti Süresi : 24 Ay

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri