Aşkın fotoğrafı

kumsal1980

New member
7
HD RANK
Reaksiyon puanı
17
Mut'un bir dag koyunde dostlarla birlikte gezerken yasli bir kari kocayi gordum.. Baktim bir kanepenin uzerinde oturuyorlar. .. Iyice yaklastigimda
tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari kanepenin bir tarafinin tamamen kirik oldugunu, kanepenin saglam tarafina sıkısarak
oturduklarini ve sohbet ettiklerini anladim.

Yuzlerinde bir tebessum vardi..

Kanapenin bir tarafi tamamen kirilmisti.. .

Evin halinden ve kari kocanin kilik kiyafetinden maddi durumlarinin hic iyi olmadigi ve yeni bir kanepe alacak guclerinin olmadigi hemen
anlasiliyordu. ..

Selamlastiktan sonra, 'Kanepe kirilmis' dedim... Yasli adam buyuk bir bilgelikle cevap verdi, ' Biz de saglam tarafina oturuyoruz.. . Yetiyor
bize..'

Kadin da tamamladi, ' He ya yetiyor bize bak ne guzel oturuyoruz'

Sevdigimin elini daha sıkı sıkı tuttum...

Oyle ya,' Ask bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak'
degil midir?...

alıntı....

adszrv5.png

ama insanlar yaş ilerledikçe bunu böle düşünüo ne yazıkki, biz bu şekilde yetişmediğmz için yen nesil,böle şeylern kıymetini bilmiyoruz..

Yeni nesil aşkı çok kolay harcıyor.Bu durumda da olan gerçekten sevene oluyor.Çokluk içinde yokluk yaşıyoruz.Beklentiler o kadar çok ki.Böyle olunca da filizlenecek çoğu aşk toprağa gömülüyor.Ya da alternatif çok olduğu için başkasıyla çıkıyorlar.Hep daha iyisi derken bir bakmış mutsuz.Tek kişiye odaklanıp herşeye rağmen sevsek onun yüreğine dokunsak içindeki güzellikleri yaşasak aşk o zaman çok güzel olurdu.Ama günümüzde aşk giderek ölüyor...Aşk yürekten yaşanmadıkça zaten değeri olmuyor...

Sevdigimin elini daha sıkı sıkı tuttum...

Oyle ya,' Ask bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak'
degil midir?...

alıntı....

adszrv5.png

harikaydı emeğine sağlık 25889

teşekkürler çok güzel Allah herkeze böyle sonsuz aşklar nasib etsin inş

Wayyyy be dedirtti gercekten... Allah herkese boyle bir sevda nasip etsin insallah... Gozlerim doldu:((

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri