!! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları

Aşk insanı güzelleştirir, hele de mutluysanız yüzünüze bir ışık yerleşir ki ışıl ışıl parlarsınız.
Mutluluğunuz gözlerinizdeki pırıltılardan anlaşılır.

y789aşığın biri kendini belli ettiy789
evet katılıyorum ama doğru aşktaysan mutlusundur...
vee şimdi ben de doğru olan aşkı hayatıma çekmeyi seçiyorum...
haa bua arada murat'tan vazgeçtim. onu ve dileğimi serbest bırakmayı seçiyorum.. doğru olan o ise zaten gelecektir..,
mutluyum...:zpzp:

tecrübe insanın hatalarına verdiği ad imiş :)

O bir düzine bir hata ise, sonunda gerçek olan gerçeği yakalarsın illaki

ilkin son olması ümidi ile

y789aşığın biri kendini belli ettiy789
evet katılıyorum ama doğru aşktaysan mutlusundur...
vee şimdi ben de doğru olan aşkı hayatıma çekmeyi seçiyorum...
haa bua arada murat'tan vazgeçtim. onu ve dileğimi serbest bırakmayı seçiyorum.. doğru olan o ise zaten gelecektir..,
mutluyum...:zpzp:

En iyisini yapmışsın canım mutluluk sana gelicek inanıyorum. Hakınnda en hayırlısını ne ise onu diliyorum senin için :))

En iyisini yapmışsın canım mutluluk sana gelicek inanıyorum. Hakınnda en hayırlısını ne ise onu diliyorum senin için :))

teşekkür ederimmmmmmmy789
iyi ki varsın.!!

hayatta herşeyi biz seçiyoruz ister bilinçli ister bilinçli olrak değil önemli olan bunları değerlendirmek farkına varabilmek aşkta insanda öyle bi etki yaratırr insan bir kere aşıkk oldu muu aynı insan olarak kalaamaaz çünkü aşk ona bir süü şey öğretmiştirr... illakii hepimizinn öğrendiği şeyler vardır önemlii olan bu öğrendiklerimizinn hayrımızaa olmasıı...

hayatta herşeyi biz seçiyoruz ister bilinçli ister bilinçli olrak değil önemli olan bunları değerlendirmek farkına varabilmek aşkta insanda öyle bi etki yaratırr insan bir kere aşıkk oldu muu aynı insan olarak kalaamaaz çünkü aşk ona bir süü şey öğretmiştirr... illakii hepimizinn öğrendiği şeyler vardır önemlii olan bu öğrendiklerimizinn hayrımızaa olmasıı...

katılıyorum canım bu değerli sözleriney789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri