aşk kötü birşeymiş..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
senin hıc değilse cıkmıs gıtmıs hayatından suan zor ama zamanla güzene sokarsın hayatını..ne kadar sacmalamısım dıycen onun ıcın agladım..
ben ayrılmama ragmen pısman suan ıstemesemde gerı dönmek ıstıyor o yuzden hep etrafımda bırde böyle dusun o etrafında ıken ılerlemen guç oluyor..ıster ıstemez sevmesende hep bı basamak yanında hıssedıyorsun onu sanslısın bence hıc deılse defolmus hayatından..guitar

senin hıc değilse cıkmıs gıtmıs hayatından suan zor ama zamanla güzene sokarsın hayatını..ne kadar sacmalamısım dıycen onun ıcın agladım..
ben ayrılmama ragmen pısman suan ıstemesemde gerı dönmek ıstıyor o yuzden hep etrafımda bırde böyle dusun o etrafında ıken ılerlemen guç oluyor..ıster ıstemez sevmesende hep bı basamak yanında hıssedıyorsun onu sanslısın bence hıc deılse defolmus hayatından..guitar

Sana gerçekten katılıyorum

yardıma çok ihtiyacım var tek başıma olmuyor..

Ztn sana şuan unut desek saçma olur.Cnm bunu zamanla geçtiğini göreceksin.Senin ikiyandna üzüldüğünü düşünüyorum. 1.sevip karşılığını alamayıp 2. seni oyalaması böle insanları sevmek yerine nefret etmen gerekir ki o da geçicidir. Zamanla başka birilerindne hoşlanıcaksın seveceksin o zamn onu çoktan unutmuş olacaksın.Ama sana şunu da söylüyüm....

Allah tan başka kimse snei iyi tanıyamaz. sana diorum ki Sabırla Allaha sığınn sabırlaa dua et ben kefilim faydasını göreceksin ben kefilim Allaha sığınmanın en iyi yoluda ibadettir..

Dene zararını görmezsin sadece bekle bekle..... şimdi den VE de dualarına karışmış gibi olmasında onun snei sevmesi yerine senin ona karşı sevginin yok olmasını dilemen senin için daha iyi olur bence...

neyse kib umarım denersinn....superxy

Ben kendimi çok suçlu hissediyorum suçlu olucak bşi de yapmadım ama hep kendimi suçluyorum bu yüzden sürekli beynimi kemiriyor..zaman geçsin diye sürekli uyuyorum..:)

Yaz arkadaşım. . Al kalem kağıt,, kendini neden dolayı suçluyorsan onlara yaz. . Sonra istersen bizimle de paylaşabilirsin, istersen fotokopi çektirip şüphelerimi, kötü düşüncelerimi siliyorum diyerek çöpe atabilirsin. . Ama hiç biri hepsini teker teker mantıklı sebepler bularak çürütmek kadar zevkli olamazz sevincli Biz her zaman senin yanındayız ::) Ne zaman neye ihtiyacın olursa bil ki biz buradayız :) Ve unutma, her şey her an daha da güzel oluyor ::)

Bak burda ii olman için bir sürü insan bişeyler yazmış.Bence bunlardan birazda olsa kendine pay biçmelisin.Bu kadar karamsar olmamalısın

Bak burda ii olman için bir sürü insan bişeyler yazmış.Bence bunlardan birazda olsa kendine pay biçmelisin.Bu kadar karamsar olmamalısın

katılıyorum aklını başına toplayıp artık sölenenleri düşünmelisin. sen kötü olmak istiyorsun ii olmaya hiç uğraşmıyorsun.ben de yaşadım bunları boşa maraz okumuyorum..herşey senin elinde,iradeni kendine getirmelisin.

Ben roaccutane kullanıyorum..

Akne ve sivilce konusunda raccutane ilacını kullandığını yazmışsın.

Egesucan ben senin karamsarlık suçluluk bunalım problemini şimdi çözdüm işte.

Senin kullandığın ilacın (roaccutane'nin) psikolojik bunalımlara yol açtığını biliyormusun.Psikolojik sorunlar ortaya çıkarıyor.Bunalım,stress,isteksizlik,durgunluk böyle problemlere yol açıyor.Bence daha uygun yollar dene o ilaç çok zararlı

Akne ve sivilce konusunda raccutane ilacını kullandığını yazmışsın.

Egesucan ben senin karamsarlık suçluluk bunalım problemini şimdi çözdüm işte.

Senin kullandığın ilacın (roaccutane'nin) psikolojik bunalımlara yol açtığını biliyormusun.Psikolojik sorunlar ortaya çıkarıyor.Bunalım,stress,isteksizlik,durgunluk böyle problemlere yol açıyor.Bence daha uygun yollar dene o ilaç çok zararlı
bende kullanıyodum bıraktm 3 ayda dayanamadım dudaklarım mahvoldu..ama sımdı cıkmıyor hıc cıldım duzeldı12389
bu arada bende öyleydım suclu olmasada ınsan normal sonucta alıskanlıkların var.tel.u elıne alıyosun bos..aklına gelıyor onunlayken olan seyler..bende 24 saat uyudugumu bılırım aglardım uyurdum sadece...
ama bı gece dedımkı kızım toparla kendını bukadar depresyon yeter..hadı cık dısarıya..o gün makyajımı yaptım dısarı cıktım gezdım dolastım mis gibi dunya varmıs dedım..tabı aksam yıne aklına vurcak ama gecıyor zamanla ..dedıgım gıbı sanslısın ben cok unuttum tam derken yanımda buldum yıne hıc deılse o defolmus hayatından..
hayatımda ılkkez hattımı kırdım rahat bırak benı dıye..ama gecıyor ınan suanda arıyor ama takmıyorum..guluyorum o zamanı hatırlaynca..sen toparlanmak ıste gerısı gelırguitar

En yakın arkadası beni aradı ben senden onla başlamadan önce bşiler hissediyodum dedi onla çıktığın için bşi diyemedm dedi bir anda ortaya çktı bu sizce dalgamı geçiyolar hayatımdan bir türlü defolmuyolar napmam ne demem grekiyor ?

En yakın arkadası beni aradı ben senden onla başlamadan önce bşiler hissediyodum dedi onla çıktığın için bşi diyemedm dedi bir anda ortaya çktı bu sizce dalgamı geçiyolar hayatımdan bir türlü defolmuyolar napmam ne demem grekiyor ?
dalga gecıyor yada gecmıyor bılemeyız ama bence bır süre kafanı dınle..bir ilişkiden cıkmıssın ki saglıklı bir ilişki değil mantıklı dusunmenı bıle engellıyor ask..
önce kendını toparla bence zamanla o kişi emın ol senı buluractionsmile

Ne yap biliyomusun o aradığı zaman telefonu sessize al çalsın dursun.Ve şöyle yap Düşünsene bu mithiş bişey peşine düşüyor,belkide pişman,kıymetini anladı.

Ama sen rahat ol.Kanın yerde kalmayacak derler ya Seninde acın içinde kalmayacak acın bir bir çıkacak.

UNUTMA SUSMAK EN BÜYÜK ÇIĞLIKTIR...

ayyy bi de bu olay vardır hep arkadşları senden çok etkilenmiştir ve fırsat kolluyodur..bence bunun nedeni seni çok ciddiye almamış bu çocuk ondan arkadaşları bigün ayrılırsa açılırım diye düşünmüş,yada onların hayal edebilceğinden de fazlasın sen.valla aynısı olmuştu bana başta ben sırf sinir etmek için görüştüm ama çıkmadım,ama varya bak o çocuk sırılsıklam aşıktı ya çok şaşırdım,bunu göze alıosa ciddi hoşlanıodur diye düşünüyorum.oyun olduunu sanmıorum bunun ne gibi bi oyunu olabilirki "senden hoşlanıorum"yuh yani çok ayıp.çocukta arkadaşının pisliğinden fırsat buldu kullanıo şuan,demekki en yakını değil..

hayat ne kadar şaşırtıcı her an her şey olabiliyor..

Konu aşksa gerisi tefferuattır :DDD çıkar dünyası heran herşey bekleyin.Hayat süpriz yumurta gibi ne çıkacağı belli olmuyor :D

öncelikle hoşgeldin kardeşim..
yazılanları okudum eminim sende dikkat etmişsindir çoğu insanın ağzı bu konuda yanmış ama burdalar ve unuttuklarını söylüyorlar
SENDE YAPABİLİRSİN
Dış dünyada yaşadığımız her şey, iç dünyamızın yansımasıdır…bu sözü çok seviyorum gerçekten öyle
Zihin neyin gerçekleşmesini beklerse bilinçaltı onu gerçekleştirir...bu kavramları bn daha yeni yeni kavrıyorum bu siteden faydalanıyorum telkinlerle yatıp onlarla kalkıyorum..kendi iç sesini değştir dış dünyanında değiştitğini farkedersin..

bunları yazıyorum herkez gibi bnmde canımı yakan olaylar yaşandı yaşanmaya devam ediyor ama bak kimseye çaktırıyomuyum hayır krzm67

şöyle düşünüyorum hayatıma giren her insan(arkadaş-komşu-sevgili vs.) benimle ortak hisler içindeydi fikir ortaklığımız vardı aynı doğrusaldaydık yani
ne zaman benden koptular buna üzülmemeyi öğrendim demek ki düşünce ortaklığımız bitmiş..demekki DAHA İYİSİNE HAZIRLIYOR HAYAT beni

insan doğası herzaman DAHAsını ister nefis böyle yaratılmış çünkü ve dahasıda yaratılmış ...sen daha mutlu olmak istersen olursun daha iyi bir dost istersen bulursun daha sevgi dolubir sevgili istersen ummadğın anda karşında bitiverir..

bnce bu dahalar için çabalama vaktin gelmiş dostum
bu süreçte hepmiz yanındayız en azından bunu hissedeilirsin
saygıla rsuperxy

bilinç altı.. hımm.. kesinlikle etkili herşeyde ;) düşünce gücü ise en süper olanı :) her zaman için iyi düşün derler ya boş bir cümle gibi gözükürdü bana. halbuki çok doğru söylerler son 1 aydır bunu hayatımda yaşıyorum :) çok doğru dersin inferius Kardeşimm :))) saygılarr ;))smil56

haytta karşına ne istiosan o çıkıo bunu bikez daha yaşadım gerçekten katılıyorum inferius..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri