- Reaksiyon puanı
- 0
sizce arkdşlık nedir? arkdş olmak içn ne gerekir? fedakarlık yapmak nereye kdr?
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
senn adına çok sevndm ve ben de bi yandan da üzüldm açıkçası böyle güzel ilişkiler kuramadığım içnben hala insanları sevmeyi bilmyrm ciddi manada. bu öğrenilebilen bşy mi
ya da doğuştan gelen bi yetenek mi? herkes doğduğunda vardı da ben büyüme sürecimde mi törpüledim?
tabi ki herkes istediği gibi düşünmekte özgür ama düşüncelernn sonucunda negatif yaşanmışlıklar olursa bu da insanı üzer.
bir de arkdş kazanmak içn sürekli onların isteklerini yaparsn seni daima istekleri çerçevesnde kullanan insanların etrfna dolduğunu görrsn.
eklemek istediğim bşy daha (bundan çok sıkıntı çektiğim içn yazmak istedim): insanlar düşüncelernden yaşam tarzlarndan dolayı eleştirilmemeli. düşünceleri görüşleri farklı da olsa arkdş olablmeli. tanıdığım insanlar bu konuda çok kapalı. ben her fikirden insanla iletşm kurablmek isterm. sırf fikirleri bnmki gibi dğl diye konuşmama düşüncesi bana göre çok yanlş. umarm anlatablmşmdr demek istediğimi...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.