Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

Ervanur

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben korku ve endişelerimi yenemiyorum arkadaşlar:(bir topluma gireceğimde korku ve endişe duyuyorum rezil mi olucam bana gülecekler mi bir türlü rahat olamıyorum..kendime güvenim yok :(bu durumumu aşmak zorundayım...böyle yaşamak istemiyorum...bunun için biyerlerden başlamak gerek dedim ve ehliyet kursuna yazıldım ve şimdi korku endişe duyuyorum ya yapamazsam ya beceremezsem diye:(size çok tuhaf gelebilir ama durum böyle...bu kursu başarırsam bu durumu aşabileceğimi düşünüyorum..
durum böyle ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Bir adım atmışsın zaten devamı gelecektir. Bunun dışında ego güven ve suçluluk telkinlerini dinlemek de etkili olacaktır. Bunları dinledikten sonra topluluk karşısında konuşma ve sf telkinlerini de dinleyebilirsin.

Sevgiyle kal. actionsmile

Bu telkinleri ne kadar dinlemek gerek...günde kaç kere mesela?

Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk. Diğer telkinlere başlamadan önce yaklaşık 80 saat kadar dinlenilmesini öneriyoruz. Kısa sürede etki görmek istiyorsanız günde 8-10 saat kadar dinleyebilirsiniz. Gün içinde dinlemek için vaktiniz yoksa eğer gece uyurken dinleyebilirsiniz. Önerilen süreleri aşmazsanız bilinçaltınız verilen telkinleri değerlendirme fırsatı bulur ve daha verimli bir sonuç alırsınız.

Yok ben 8-10 saat dinleyemem daha az dinleyebilirim diyorsanız eğer dinleyebildiğiniz kadar dinleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun olmaz.

Telkinlerden çok çabuk etkilenebileceğiniz gibi etki görme süreniz uzun da olabilir. Bu etkiler kişiden kişiye göre değişir. Eğer suçluluk telkini ağır gelirse listenizden çıkarabilirsiniz.

Daha ayrıntılı bilgi almak için rehber bölümümüzü incelemenizi öneririm.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/

Sevgilerimle. actionsmile

Verdiğin değerli bilgiler ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun...uyguluycam dediğin şekilde inşallah faydasını görürüm...tekrar teşekkür ederim...sevgiyle kalasın...ha bu arada telkinleri sessizlikte mi dinlemek gerek yani bişeyle uğraşırken dinlenilebilir mi?

ben bu kursta başarısız olucam galiba offf sorulara kendimi veremiyorum okuyorum anlamıyorum soruları:( 37 doğrum 29 yanlışım çıktıı 66 sorudan...nasıl bi olumlama yapabilirim yardımcı olursanız arkadaşlar lütfen...

Bence bakış açını değiştirmekle başlamalısın işe...

Sevgiler. actionsmile

biraz daha açarmısın..?

Yapamıyorum, edemiyorum, başaramicam galiba şeklinde cümleler kurmak yerine her geçen gün daha iyi anlıyorum, öğreniyorum, soruları rahatlıkla çözüyorum gibi cümleler kullanmalısın. Derhal yapamıyorum dersen yapamazsın zaten. Bu durumda zorlamanın da anlamı olmaz. Sen neye karar verirsen bilinç onu görev olarak algılar ve yerine getirir.

sevincli
ben bu kursta başarısız olucam galiba offf sorulara kendimi veremiyorum okuyorum anlamıyorum soruları:( 37 doğrum 29 yanlışım çıktıı 66 sorudan...nasıl bi olumlama yapabilirim yardımcı olursanız arkadaşlar lütfen...

derin nefes al bakalımm...tabiki olacak..ben asla bir ehliyetim olsunn istemezdım araba falan hiç cazip gelmezdii..bırak şöföf koltuğunu ,ön koltukta oturmak bile beni boğardı...sonra ablam süpriz yapıp
beni kursa yazdırmış..o zamn ben öss ye hazırlanıyordum..sınav bitincee söleriz demişler .tabi sınav bitti falann kursunn derslerii bitmek üzereymişşşş...gıttımm 6 gun sonra sınav gunu geldi çattı 2 gün çalıştımm..hele o motorr varyaa benn geçemem demiştim yaaa ...ama geçtimm..
küçük bir kendine güvenle emin ol bvaşarırsınn..benim bile ehliyetimmm varsaaa herkes bu ehliyeti alırr

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri