çocuğunuz için spor şart. fakat bu eğlenebileceği bir spor olmalı ki çile ve eziyet olmaktan çıksın onun için. mesela önerebileceğim en eğlenceli ve güzel aktivite bisiklet. benim de 4-5 kilo fazlam vardı yazın bisiklete bindim zamanın nasıl geçtiğini anlamadan 4-5 kiloyu 2 haftada verdim. diğer bir eğlenceli faaliyet yüzmektir. şu an kış şartlarında kapalı havuzlu spor salonları tercih edilen en iyi yerler. bu iki fiziksel aktiviteyi kesinlikle tavsiye ederim. tabi yediklerine de dikkat etmeli biraz ölçülü yemeli...Selam Benim kızım 12 yaşında 80 kilo oldu169 boyunda.Aslında kendini kontrol etmeye calışıyo ama sanırım psikolojik .Kendini yemege veriyo.Ne yapabilirim? Diyete 3 gün dayanabiliyo.
Ya ben kilolu değilim öyle ama biraz daha zayıf olmak istiyorum.1.81 cm boy 83 kg.Sizce kilolumuyum ve vücudumu daha dinamik ve sıkı tutmak için ne önerirsiniz?
Kilomu dengeli götürmek için önerileriniz nelerdir?
Bilgilendirirseniz sevinirim...
arkadaşım bence ideal kilonun üstündesin![]()
http://www.diyetform.com/default.asp?actions=idealkilohesaplama bu siteden hesaplayabilirsin t678
O0
herkese merhaba.ben birkaç ay içinde 15 kilo verdim.rejim diyet yapmadan.ve yıllardır kilo vermeye çalışıyordum.kilo verme deneyimim çok keyifli ve eğlenceli geçti.burdan reklam olmaması için vermiyorum.özelden ulaşırsanız nasılolduğunu paylaşabilirim.
özür dilerim..
lütfen beni afeet..
seni seviyorum..
teşekür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.