- Reaksiyon puanı
- 0
ben sayısal ve eşit ağırlık seçmek arasında kararsızım sizce kendimi nasıl test edipte doğru bir karara ulaşabilirim...sevincli
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bir sayısalcı olarak şunu söyleyeyim; Sayısal, yapmak yapamamak meselesi değildir. Sadece yapabildiğin için sayısalı seçmemelisin. Bence istediğin mesleği belirle ve o meslek için uygulanacak alanı seç. Çünki içindeki istek herzaman yolunu açacaktır.
merhaba ebruli ben daha yeni üye olduğum için telkinleri nasıl dinleyeceğimi bilmiyorum nasıl dinlenilir bi cevap verirseniz sevinirim))
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.