A
alper001
Guest
merhaba yeniden... arı benim en büyük kabuslarımdan! birçok insanın korktuğu envai çeşit böcekten hayvandan korkmuyorum hatta birçoğunu çok sevip düşünmeden dokunabiliyorken arı görünce ortamdan koşarak uzaklaşıyorum. en azından geçtiğimiz haftaya kadar böyleydi. geçtiğimiz hafta olimposta çayımı yudumlarken doğanın tadını çıkarırken birden kocaman bir arı geldi ve ben her zamanki gibi kaçtım. aynı arı ikinci kez geldiğinde de aynı şeyi yaptım ve kaçtım.
üçüncü kez geldiğinde "kork kork nereye kadar. üstüne gitmelisin korkularının" dedim. ve min olun bu hiç de kolay olmadı ama yapabildim.arının bacağıma konmasına ve gezinmesine izin verdim. soğuk soğuk terledim. sonra arı uçup gitti.
ARTIK ARI EN BÜYÜK KABUSUM DEĞİL! HATTA SANIYORUM BİR SONLARI ARI İLE KARŞILAŞMAMIZDA KOVMAYA BİLE İHTİYAÇ DUYACAPIMI DÜŞÜNMÜYORUM. YERSİZ BİR KORKUYMUŞ
üçüncü kez geldiğinde "kork kork nereye kadar. üstüne gitmelisin korkularının" dedim. ve min olun bu hiç de kolay olmadı ama yapabildim.arının bacağıma konmasına ve gezinmesine izin verdim. soğuk soğuk terledim. sonra arı uçup gitti.
ARTIK ARI EN BÜYÜK KABUSUM DEĞİL! HATTA SANIYORUM BİR SONLARI ARI İLE KARŞILAŞMAMIZDA KOVMAYA BİLE İHTİYAÇ DUYACAPIMI DÜŞÜNMÜYORUM. YERSİZ BİR KORKUYMUŞ