aradıgımı bulamıorum...

loves_angel

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar tesadüf eseri siteye üye oldum ve hosuma gitti smil56
lakin cözemedim siteyi aradıgımı bi türlü bulamıorum. mesela dik yürümeyle ilgili konuyu bulamıorum anketi buluorum sadece... utananadam dunk56
yardımlarınızı bekliorum teşekkürler simdiden sung66

Ynt: aradıgımı bulamıorum...

loves_angel ' Alıntı:
merhaba arkadaslar tesadüf eseri siteye üye oldum ve hosuma gitti smil56
lakin cözemedim siteyi aradıgımı bi türlü bulamıorum. mesela dik yürümeyle ilgili konuyu bulamıorum anketi buluorum sadece... utananadam dunk56
yardımlarınızı bekliorum teşekkürler simdiden sung66
öncelikle aramıza hoşgeldin vien1 loves-angel'cim.siteyi incelerken başlıklara dikkat ederek okursan daha faydalı olur.soruna gelince, dik yürümeyle ilgili ayrı bir telkin yok.bu ego,suçluluk ,kendine güven gibi telkinleri dinlediğinde kendiliğinden ortaya çıkan etkilerinden bir tanesi.ilk bi kaç gün içinde ortaya çıkabiliyor.bu konuda daha detaylı bilgiyi ;telkinler sonrası ilk etkiler bölümünde bulabilirsin. hismiley

Ynt: aradıgımı bulamıorum...

ayy üşenmeyip cevap yazdıgın için chok teşekkür ederim yigitjim bende sonradan farkına vhardım zati ... art56art56
iyi degişimler.... hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri