Anthony Robbins ve 3 adet ekitap

Ynt: Anthony Robbins ve 3 adet ekitap

Bana Gerçekten BirşeyLer Öğreten 3 Kitap... Tavsiye Ederim Herkese..

SevgiLer... sapkal89

Ynt: Anthony Robbins ve 3 adet ekitap

tavsiyene uyarak indiriyorum..emeğine sağlık....
teşekkürler

Cevap: Anthony Robbins ve 3 adet ekitap

saol kardeş allah razı olsun kg dedimi akla antony robbins gelir ayrıca yerli yazarlardan muhammed bozdağ hocanın düşün ve başar kitabını tavsiye edrim diğer kitaplarıda çok güzelkhkh56

İlk iki kitabı bende var. Sınırsız güç gerçekten güzel bir kitap. İçindeki devi uyandır bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başladı yarım bıraktım.

Sınırsız güç bence de harika samimi söylüyorum kitabı okuduktan sonra sigarayı bıraktım.İçindeki devi uyandır da Elparanoid'in dediği gibi sıkıcı bir kitap,bir dosttan pusulaları merak ediyorum sağolun paylaşımınız için.

içindeki devi uyandırını ben daha rahat algıladım ve hayatımda büyük etkisi olan kitaplardan biri

paylaşım için teşekkürler (:

saol kardeş allah razı olsun kg dedimi akla antony robbins gelir ayrıca yerli yazarlardan muhammed bozdağ hocanın düşün ve başar kitabını tavsiye edrim diğer kitaplarıda çok güzelkhkh56

sınırsız güç başucu kitabımdı birzamanlar 956k
içindeki devi uyandır ise ilk 50 sayfadan sonra köşeye koyduğum bir yapıt oldu utananadam

bu arada muhammed bozdağ ın düşün ve başar birde ruhsal zeka adlı kitaplarını okudum fayda sağladı bunuda tavsiyelere ekleyelim =)
gzl paylaşım teşekkrler sapkal89

dev adımlarında pdf'si var mı ?

Sınırsız Güç evet harika bir kitap. İçindeki devi uyandır evet ben de yararlanamadım. Pusulalar zaten tam geyik muhabbeti :(

Merhabalar,

Bu kitapları tekrardan paylaşırsanız sevinirim. Linkler çalışmıyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri