Annem için şifa istiyorum

öncelikle geçmiş olsun benim annemde 2 senedir hasta
polen karışımındanda yedirdim şimdi saf arı sütü alıyor sabah akşam
faydasını çok gördü
fakat dikkat et sahteleri var kşlosu 200 ile 220 arası değişiyor
güvenmediğin yerden alma
sevgi ve saygilar
ben birde giseng içirdim onunuda faydasını gördüm ama alırken hastalığını tam anlatacaksın

öncelikle geçmiş olsun benim annemde 2 senedir hasta
polen karışımındanda yedirdim şimdi saf arı sütü alıyor sabah akşam
faydasını çok gördü
fakat dikkat et sahteleri var kşlosu 200 ile 220 arası değişiyor
güvenmediğin yerden alma
sevgi ve saygilar

tamam canım sağolasın.ben dalaman dan getirtiyorum.bir müşterimiz var onun aracılığı ile alıyoruz.arı sütü zaten kiloya göre veriliyor.yani 60 kg insan için 6 gram şeklinde.

sevgilerimle...

selam arkadaşlar

herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.annem eskisinden daha iyi.yürümeye başladı.sevgiler.

çok mutlu oldum canım annene çok geçmiş olsun umarım çok çok daha iyi olur haberlerini alırız sevgi ve sağlıkla kalın :))

Çiçek'cim geçmiş olsun tekrar.. Anneciğinin iyi olmasına çok sevindim..Bundan sonra da sağlıklı bir hayat sürmesini diliyorum..actionsmile

Cicekcim annecin ve senin adina cok sevindim yuruyormus .Benim annecimde anjiyo olmustu ayni aylarda ben hollandada o konyada hemen yanina gittim hollanda bana dar geldi o an hemen gitmeliydim .Annemin yaninda olmaliydim Su an iyi sukur .128956Ben Annemden cok uzaklardayim Benim icin Annene kocaman bir opucuk veriirmisin lutfen taaaaaa buralardan hissederim ben kiss3

çok geçmiş olsun,iyileştiğine çok sevindim annenizin,inşallah nerede şifa arayan insanlar varsa Allah şifalarını eksik etmesin...

dilek10025vg8.jpg

geçmiş olsun bütün hastalarımıza Rabbim şifa versin.....

annenize büyük geçmiş olsun allhtan en acil şifalar sizinle ve ihtiyacı olanlarla olsun annenin ne kadar önemli oldugunu çok iyi bilirim lütven üzmeyin onları bak benimki uçtu gitti...

Allah şifa versin. İnşallah annen tez zamanda sağlığına kavuşup ayağa kalkar...

Yüce ALLAH acil şifalar versin inşallah bir an önce eski saglıgına kavuşur mutlu huzurlu uzun bi ömür hep birlikde yaşarsınız. çok geçmiş olsun..

Gecmis olsun, anneniz konusmaya baslamis, cok güzel bir durum. Umarim bu size güc katar ve bizlerinde bu konuyu ögrendigimiz andan itibaren gönülden dualarimiz ve yapabileceklerimiz ile yaninizdayiz. Sevgiler.

Hepinize çok teşekkür ediyorum.Yakın ilginiz ve desteğiniz için.Sevgilerimi sunuyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri