Annem Dizisi Sezon Finali Yayın Tarihi: 2008-06-19

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Annem Dizisi Sezon Finali
Yayın Tarihi:
2008-06-19

Yapım : Gold Film Yapımcı : Faruk Turgut Yönetmen : Faruk Teber Senaryo

: Gamze özer Müzik : Kıraç Oyuncular : Talat Bulut (Musa Bayri), Vahide

Gördüm (Zeynep Eğilmez), Duygu Yetiş (Gonca Eğilmez), İlhan Şeşen

(Ali), Tuncer Salman (Mehmet Eğilmez), Seda Akman (Ayşe), Emel Göksu

(Emine - Musa Bayri Anne), Ali Erkazan (Pazarcı Ahmet), Zeynep Gülmez

(Süreyya), Cavit çetin Güner (Eymen)

Muhteşem sezon finali

Zeynep, Musa nın uzun süredir kendisinden bir şeyleri gizlediğinin farkındadır. Bu gizlilikten artık iyice emin olan Zeynep, Musa yı köşeye sıkıştırır. Fakat Musa, o sır dolu geceden bahsetmemekte kararlıdır. Musa için sır olan gece, Ayşe için artık sır değildir. Bu geceyi Ayşe ile yakınlaşarak öğrenen İbrahim in eline hiç beklemediği biranda çok iyi bir fırsat geçmiştir. İbrahim, bu durumu acaba nasıl değerlendirecektir? Zehra ise İbrahim, Musa, Zeynep ve Ayşe arasında neler olduğunu bir türlü çözemez. Ancak artık şüpheleri sırayla ortaya çıkmaktadır. Sanki herkes bir ipin ucunda gibidir. Dengeler her an değişecek bir durumdadır. Acaba bu sefer değişecek olan durumlar, Zeynep ile Musa yı nereye sürükleyecektir?

Yapım : Gold Film Yapımcı : Faruk Turgut Yönetmen : Faruk Teber Senaryo : Gamze özer Müzik : Kıraç Oyuncular : Talat Bulut (Musa Bayri), Vahide Gördüm (Zeynep Eğilmez), Duygu Yetiş (Gonca Eğilmez), İlhan Şeşen (Ali), Tuncer Salman (Mehmet Eğilmez), Seda Akman (Ayşe), Emel Göksu (Emine - Musa Bayri Anne), Ali Erkazan (Pazarcı Ahmet), Zeynep Gülmez (Süreyya), Cavit çetin Güner (Eymen)

Kaynak: yayinakisi.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri