Anne Sevgisi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ANNE SEVGİSİ

Sakin, ılık ve güneşli bir günde bir melek cennetten kaçtı, yaşlı dünyamıza indi ve tarlalarda, ormanlarda, şehirlerde ve küçücük köylerde dolaşmaya başladı
nokta.gif

Güneş batar batmaz kanatlarını açtı ve :

'Ziyaretim sona erdi, artık ışık dünyasına dönmem gerek
nokta.gif

Güzel bir çiçek bahçesine baktı ve :

'Bu çiçekler kadar güzelini, bunlar kadar hoş kokanını görmedim
nokta.gif

O sırada ileride, pırıl pırıl gözleriyle, gül yanaklı bir bebek gördü
nokta.gif

Bunun üzerine melek şunları söyledi kendi kendine :

'Bu bebeğin gülümsemesi, bu buketten de güzel
nokta.gif
'

Bunları söylerken, bebeğin beşiğini, bebeğe ve beşiğe adeta bir sel gibi akan annenin sevgisini farketti
nokta.gif
O anda ağzından şu sözler döküldü :

'Bu annenin bebeğine olan sevgisi bu dünyada gördüğüm en güzel şey
nokta.gif
'

Bu üç hazineyle birlikte inci kapılı cennete doğru kanat açtı
nokta.gif
Cennetin kapısından içeri girmeden önce :

'İçeriye girmeden, anılarıma bir göz atayım' dedi
nokta.gif

Elindeki bukete baktı, tüm güller solmuştu
nokta.gif
Solmuş gülleri ve gülümsemeyi cennetin kapısında atıverdi ve kapıdan içeri girip cennetteki herkesi yanına cağırdı :

'İşte dünyada bulduğum ve cennet kadar güzelliğini yitirmeyen tek şey bu :
ANNE SEVGİSİ
nokta.gif

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri