ANKARA yı kim seviyor ;))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cadi_bm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tanıdığım ankaralılar: ben, günesim, cadi_bm, zynpO, The desert, pyske (son1 aydır girmiyor siteye), songulakpinar. . 7 kişi. . Acaba başka zamana mı ertelesek? Bende atladım, ama lüzumsuz iktisat dersinden kalmışım bütünlemeye. 27 sinde sınavım var ::) dönmem lazım İstanbul'umaa. . oooff ooff!! ne stres yaa. .

tanıdığım ankaralılar: ben, günesim, cadi_bm, zynpO, The desert, pyske (son1 aydır girmiyor siteye), songulakpinar. . 7 kişi. . Acaba başka zamana mı ertelesek? Bende atladım, ama lüzumsuz iktisat dersinden kalmışım bütünlemeye. 27 sinde sınavım var ::) dönmem lazım İstanbul'umaa. . oooff ooff!! ne stres yaa. .

Benim için farketmez. Zaten geleceğini söyleyen kimse yok bu hafta için ikimizden başka.

khkh56khkh56 sanırım bende gelemiyorum khkh56 inzivaya çekilmem lazım. . 4 gün ve 300 sayfa. yarısı grafik. oooff. . .

arkadaşlar benim o gün işyerinde olmam gerekiyor. uzun süredir bir ankara buluşması olmasını bende çok istiyor ve bekliyordum. eğer herkes için uygunsa haftaya pazar yapabilirmiyiz.

:) Çok komik bir durum. Buluşma ayarlanmış ama kimse gitmiyor

ya özür dilerim gerçekten, gelirim deyip gelmiyorum saçma sapan iş yaptım özür dilerim arkadaşlar

Bir daha yapma fena olur khkh56
emredersin komutanııımm khkh56khkh56
selam.jpg

arkadaşlar benim o gün işyerinde olmam gerekiyor. uzun süredir bir ankara buluşması olmasını bende çok istiyor ve bekliyordum. eğer herkes için uygunsa haftaya pazar yapabilirmiyiz.

Ben haftaya ista gidicem.ağla2ağla2
Yaaaaaaaaaaaaaaa neden buluşamoruzzz
Neden hep engel çıkıyorrr
nedennnn nedennnnsmil56smil56

Yarın gelebilirim gelemeyedebilirimdusun2 kimler gelebilir???

Yarın nete giremem birazdan gitcemmm de kesinleştirsekk

,
eee beni sinir edersen dur bakalım daha başına neler gelcek. Cadıyla uğraşılmaz lanetleri var...khkh56
khkh56khkh56 napiyim nası affettiriyim yrl78 yaarın , hatta bu akşam maratona girmem lazııımm smil56 böyle gitmiyor khkh56khkh56 çift dikiş gitmemem lazım, yerler beni yoksaa sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri