ankara da buluşmak isteyenler gelsin

vee tabi bendeee... ankarada düzenlenecek seminere katılabilirim...

ben yeni üyeyim hatta bugün üye oldum ama bende varımy789

tabiki bende varım. :)

arkadaslar bende ankaradan bende gele bılırım tarıh ve nezamn nerde oldunu bıleyım yeterrrrrrrr.......

arkadaslar bende ankaradan bende gele bılırım tarıh ve nezamn nerde oldunu bıleyım yeterrrrrrrr.......

mesut merhaba.. tarih 1 mart ama yer belli değil sanırım. mümin okana özel mesaj atarak detaylar hakkında bilgi alabilirsin.. sevgiler..

arkadaşlar bende gelmek istiyorum,tam olarak nerede yapılacak bilen varsa bana mesaj atabilir mi?

Ben de geliiim miii? Nütmennn.Bana da haber verin Ankara'lı arkadaşlarım.hpm2

Ben de geliiim miii? Nütmennn.Bana da haber verin Ankara'lı arkadaşlarım.hpm2

iseasea 1 martta ankarada seminer oldu. inşallah bir daha olur. ozaman katılırısın.
Belkide seminer olmasada başka bir toplantı düzenlerler ne dersiniz :)
Belkide ankaralı arkadaşlar .

Ankarada bu aralar bir buluşma seminer falan olma ihtimali var mı acaba???

ben Ankarada yaşıyorum lütfen benide haberdar edin muhakka orada olurum

Ankara da yaşayan arkadaşlar iletişim halinde olalım irtibatı kesmeyelim gelişmelerden haberdar oluruzz böylece .

Görüşmek dileğiyle...
bjksmile

Ankara buluşmasında kesinlikle bulunmak istiyorum.

HABER VERİN NOLUURRRR BEN FRANSIZ KALIYORUM İŞTE GÜÇTEN GİREMİYORUM BAZEN :(

bir ankara buluşması ne zaman olur acep

efendim
ne ne zaman
nerede
hadi toplanalım
haberim olursa bende katılmak isterim.......

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri