andaç

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
izmir'de yıllık yerine kullanılan sözcüktür.

izmirlilerin yıllık yerine kullandıkları kelimedir. ajanda, anı, yadigar anlamına gelir. yıllıktan daha sıcak anlamlar içeren bir kelime olduğu için, kullanımı daha hoş olan ama izmirli olmayan kişilerin kullanmaktan özellikle kaçındığı sözcüktür.

ben yıllığa andaç derim sen deme izmirli ol öyle gel

bir erkek ismi...

egelilere has bir kullanım olduğunu düşündüğüm şey. yoksa başka yörelerde kullanımı durumunda anlaşılmıyor..

liseden mezun olurken binbir emek ve zahmetle hazırlanan ve bir de arka sayfasına reklam alınabilen hatıra, yıllık..

hatıra, anı anlamlarına gelen uniseks bir isim.

arkadaşlarınızla geçen en güzel anılarınızın bin türlü zahmetle 80 kelimeye indirgeyip yazdığınız emek dolu yazıların bulunduğu,fotoğraf seçiminde illaki sınıfta kıyametin kopmasına neden olan yıllık.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri