amatör fotografçılık

Ynt: amatör fotografçılık

Kurduğu cümle acayip değil ben acayip yazmışım. Yeniden okuyunca farkına vardım aa34 peacemaker bence verdiğin örnek biraz uç olmuş. Hiç bilgi yokken pilot koltuğuna oturup "haydi bismillah" diyerek o uçağı havalandıramazsın aa34 Bunun için tabi ki eğitim gerekli. Ama ben fotoğraf çekme konusunda şu an sadece istemekle yetiniyorum. Sanırım eğitim için daha zaman var, bu da benim önümde bir engel değil açıkçası. Çektiğim fotoğraflar hiç bir anlam ifade etmese de, güzel görünmese de en azından severekfotoğraf çekiyorum ve mutlu oluyorum smiliyface

zeitgeist fotoğraf çekmeye devam ettikçe gözün eminim daha iyi kareler görmeye başlar super

Ben de amatör olarak fotoğrafçılığa başladım. Fotoğraf çektikçe daha iyi kareler çıkarıyorum :) Başkalarının fotoğraflarını incelemek ve sanatsal filmler izlemek görme yeteneğini arttırıyormuş. Sanatsal filmlerden hoşlananlara saygım sonsuz ama izlemeye benim yüreğim dayanmıyor aa34

Herşeyi çekmekten hoşlanan arkadaşlar için bir tavsiye

http://www.lomography.com/

Belirli teknik ve kural olmadan önüne gelen herşeyin fotoğrafını çeken insanların yarattığı bir akım. Bu akıma kapılanların kullandığı özel fotoğraf makinaları var. Markası Lomo, zaten akımın adı da buradan geliyor. Bu makinalar Rus yapımı ve yanlış hatırlamıyorsam eskiden ajanlık amaçlı kullanılıyormuş. Çekilen fotoğraflar gerçekten eğlenceli. Lomo olmadan da çekilebilcek fotoğraflar.

Sycorox, blogundaki fotoğrafları gördüm. Çok güzel ve eğlenceli olmuşlar. Bence lomography tam senlik super

yok tabii ki engel değil,ben sadece yardımcı olmak istedim sana.fotoğrafltan az çok anlayan biri olarak,kendini geliştirmen için gereken yolu tarif etmeye çalıştım.yoksa istersen hiç eğitim alma,istediğin gibi fotoğraf çek mutlu ol smiliyface herkesin uçağı olsaydı uç bi örnek sayılmayacaktı :) tabii sonuçları itibariyle biraz uç.durumu tarif etmek için ve gerçektende pilot olmak istediğim için bu bağı kurup örneği verdim.Sen fotoğraflarını çekrek mutlu olmaya devam et ;) banada şu foto ekleme işini anlat bi zahmet ya :) alan dolu diyo canımı sıkıyo.sonra sen ekleyebiliyosun filan :S

Yardımların için teşekkür ederim o zaman smiliyface Tabi ki hayatımın sonuna kadar kendi çapımda fotoğraf çekip mutlu olmak istemiyorum aa34 Eğitim benim için de önemli ama sanırım önce liseyi bitirmeliyim blook Bu arada nerede alan dolu diyor anlayamadım şaşkın

bu da benden olsun. sapkal89
diğerleri bahçeden resimler adlı başlıkta.
s4030411ii1.jpg

işte bi iki fotoğrafım daha smiliyface

resim089qh2.jpg

resim087hk0.jpg

resim090kv3.jpg

resim121du6.jpg

devamı gelecek...

ahhh başakşehir ahhhh pozları bitmiyor... smiliyface

resim135wv6.jpg

resim150nh6.jpg

resim161pf1.jpg

resim172gz1.jpg

camiax1.jpg

grnt005vj8.jpg

grnt006dn2.jpg

resim189qc7.jpg

resim087wk2.jpg

fotoshopef0.jpg

başakşehirden seçkilere devam...

resim047ar2.jpg

resim052ta3.jpg

resim063cx3.jpg

---
yüklediğiniz sitede ki my.php? olan link i koymayalım super

resim161sw0.jpg

resim073dh4.jpg

resim151du6.jpg

resim160dl9.jpg

moderatörüm çaktım işi :D y789 956k

resim155mz2.jpg

resim168no8.jpg

resim011ep3.jpg

resim079au9.jpg

Vee geçen beraat kandili gecesinde gerçekleşen ay tutulmasının fotoğrafları...

resim020nv1.jpg

22rp7.jpg

güzel fotolar, tebrikler super

yürüyüş yolumuz. trafiğe kapalıdır. :D smiliyface

resim082jn9.jpg

ve de yanan bir mum...

resim067lu6.jpg

bende bitanecik kedim tıfılın fotoğrafını ekleyeyim dedim :)

birde kendi çektiğim ve çok beğendiğim birkaç fotoğrafı paylaşmak istedim :)

Selam,
Sapancada çektiğim iki fotoğrafla aranıza katılıyorum :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri