amatör fotografçılık

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
Ben fotograf çekmeyi çok severim şimdi mıoda olan digital degil ama çektiklerim genelde kedileri çekiyorum zaten yada hoşuma giden anları saklamak için çekiyorum sevdiklerimide çekerim
paylaşmak istediğimiz çektiğimiz amatör olarak yaptığımız fotografları burda paylaşalım derim ben cat56 siz nedersiniz bilemem blook

000021qb2.jpg

Ynt: amatör fotografçılık

çok güzel bir fikir cat56 cim.. 25889

kıbrıs hatırası...
hayatımda gördüğüm; en tatlı .. en sevimli en şımarık kedilerden birisiydi...
bavula koyup getiresim geldi ama.. olduğu yerde öyle mutluydu ki ...

resmi çeken ben olunca bu şirin yavru kedinin güzelliğini her yönü ile ortaya koyamadım ama.. yüreğimde yeri her zaman bir başaka olacak cat22

http://www.resim-yukle.com/img01/14/741324Resim 084.jpg']
741324Resim 084.jpg
[/url]

smil56 mersi canım sevincli fotograf benim için çok özeldir mutlu olduğum anları saklarım resimlerde bazende özlemle andıklarıma bakarım ,en çok kedileri ve etrafı çekerim
herkes sevdiği beğendiği anları bizlerle paylaşsın ne güzüel olacak bende en çok cat56 var ona göre sevincli

ahanda bir samur efendi resmi daha sizlere

000028vw4.jpg

sanatsal olmuş ama dimi..
ben sahsen kendimdir.

Jaunty...Fotoğrafın fena sayılmaz hani!Sen de bir fotoğrafçılık merakı var galiba art56art56

000021mw3.jpg

Ben de çektiğim sevimli bir kızı sizlerle paylaşayım istedim.Belki daha iyi çekilebilirdi ama sonuçta biz amatörüz değil mi? alk78

fotoğraf çekmeyi sevrim başlangıç için siz madem kedılerden başladınız benımkıde kuzenım ve kedısı olsun :) aa34

hoşgeldin nikferi actionsmile... çok güzel bir resimle giriş yaptın... thumbsanim

iyide farkvar senin kuzen yemeklerden sonra tatlı niyetine ısırılması gereken bişi...
oldumu şimdi yavv yeriz biz bunu... ark5

ne kadar sanatsal olduğu tartışılır benim resmimin ama çanakkalenin(asos ) virajlı yollarında sağ koltuk dikiz aynasından soldaki manzaraya dikkat super

benim sevdiğim resimlerimdendir... pc05

http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=507437asos mnzr.jpg']
507437asos mnzr.jpg
[/URL]

benim çoçukların bir kısmı bugün pazardan balık aldım sefa yaparlarken aa34

grnt059ta0.jpg

ay ne güzel cat56 cimm kesene bereket ziyafet olmuşş... ark5 thumbsanim

ama bende kıskandım şimdii .. aa34 eski resimleri karıştırmıştım ya... pc05

arkadaşımın zilli diye bir kedisi vardı.. cat22 lohusa ziyaretine gitmiştim... blissy
oda bebeklerine yemek ziyafetine veriyodu.. bu da onun resmi.. zilli ve bebekleri.. sevincli

bu kadar kedi resminden sonra bu gwcw rüyamda kedilerii görürüm :)

çok güzel resimler :)

Ben bu bölümü nasıl atlamışım, ne kadar güzel resimler çekmişsiniz 25889

Bende katkıda bulunayım dedim amatörce, Prensesim Panky nin resmini çektim 44

ben çiçeklerden başladım arkadaşlar.benim ilgi alanım çiçekler.

bu güzelim nisan ayında açan papatyalar 2 gün önce çektim

grnt036ux8.jpg

buda benim pisilerden 2 tanesi japon ve pembe panter

grnt068rr8.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri