Alttakine soru sor...

kendini onsuz tamamlanmamış hissettiren, insanın kalbini beynini her zaman iki kişilik çalıştıran büyülü bir şey...

en son ne zaman sinemaya gittin?

bayaağı oluo...avatar a gıtmıştım

eskı sevgılın evlenıo..ne duşunrusun?

Sevdiklerimle geçirdiğim vakitler, sürekli güleriz :)
resim yapmayı sever misin?

Çok severim ki karakalem çalışmalarım bile vardı...

En sevdiğin spor?

Pilates :)

Taşların enerjisine inanır mısın?..kullandığın taş var mı?

Pilates :)

Taşların enerjisine inanır mısın?..kullandığın taş var mı?

İnanırım hatta çam ağaçlarının enerjisine de , ormana gittiğimde ya da nerde bir çam ağacı görsem sarılırım :) ama kullandığım taş yok :(

Senin kullandığın ya da yanından ayırmadığın taş var mı?

İçim sıkılıyor çalışmak istemiyorum , dışarı çıkıp bu güzel havanın tadını çıkarmak istiyorum...

Akşama nerde ve ne yemek yiyeceksin?

bugün öğlen çook yedim, ve de güzelll yedim :) akşam yemek yemem sanırsam:)..spor

kahve falı baktırır mısın?

Evet kahve falı baktırırım. Hatta iki gün önce bir arkadaşım falıma baktı.

Rüyalarını yazıyor musun günlük olarak?

Hayır yazmıyorum
En son ne zaman resim çektirdin?

hmmm çok zor soru aklımda pek çok üllke var. Gariptir, eskiden hiiiç böyle bir isteğim yoktu ama bu aralar sanırım ABD... New York çok iyi gelirdi bana =)

kafanı boşaltmak için yaptığın ve sana keyif veren şeyler neler? =)

ark larımla yada sevdıkelrımle bırlıkte olup bol bol gulmek..yada sarhoş olmak.ıkısıde super oluo..:)

kendını huzursuz hısseddınce ne yaparsın?

istediğim şeyi...

çiçek sever misinn

bayılırım ..ozellıkle orkıdeyi.:)

canın şu anda ne yapmak ıstıo?

ders çalışmak ama can dostumu okeyde yalnız bırakamıyorum :D :D

diyaframa nefes alıyor musun??

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri