Alttakine soru sor...

İçimizdeki kapıları açmak :)

Şuan ne düşündün:)

Para konuşmayı sevmiyorum hakkım olan bile olsa , bunu nasıl aşacağımı...

Kendine güvenin tam mı?

EVEEEEET Kendime güveniyorummmmm :)
Yemekte ne var:)

Soruyu okuyunca Evlenmekkkkk diye geçirdim, hatta biraz sesli söyledim..ancak işimde terfi etmeyi istiyorum, başarı bekliyorum :)
En son neye güldün:)

Komşumuzun oğlu, evin en küçük 2 yaşındaki tatlı yaramazının, minik elleriyle mandalina soyusuna çok güldüm.:):)

Sürpriz yapmayı sever misin?

severim...

telefon şakası yaptınmı?

Yaptım ama uzun zaman oldu:)
en son hangi şarkıyı dinledin?

işim olmazı dinliyorum, tarkanın bütün şarkıları çok güzelll

hemen hemen 3 hafta önce kendimi şımarttım :)

en çok söylediğin kelime?

tatlım

En son hangi kitabı okudun?

çok değişkendir..

birkaç ay öncesine kadar mor du
şimdi pembe :)..sevgi doluyummm,

kumpir mi? pizza mı?

Kırmızı...

En son içimden bir ses.. deyipte gerçekleştirdiğin nedir?

Sanırım soruyu aynı anda cevapladık....Bale ?

içimdeki sese güvenirim..beni doğru yönlendirir :)
bu forumdan özel mesaj gönderdiğim kişinin cevabını bekliyordum tatilde, aklıma geldi birden foruma girdim yanıtı gelmişti mutlu oldum:) ..

en son kime çikolata aldın?

En son kendime çikolata aldım ama arkadaşımla paylaştık :)

Dün gece rüyanda ne gördün?

eşimin beni aldattığını ve bavulumu topladığımı gördüm.. sabah psikolojim bozuktu:)

okul yıllarında en sevdiğin ders?

ingilisceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

aşık olmak naıs bişi sence?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri