Alttakine soru sor...

elbette:) fikrine saygı duyuyorum, zaten sevdiklerimizi gerçekleştirdiğimizde mutluluk kapılarını açıyoruz :)
ben lise son sınıfa kadar tuttum :) ve çok faydasını gördüm, gerek yazı yazmam gerekse kelime haznem gelişti :)..okulda edebiyat derslerinde sürekli dereceye girerdim :)..yazardım açıkta dururdu..yani odamda..annemin hiçbir zaman okudunuğu görmedim:) beni o zamanlar çok mutlu ediyordu, hala yazarken aynı mutluluğu hissediyorum..çünkü annem benim yaşam alanıma sürekli saygı duydu :) gelişme çağında bu çok güzel bir uyum ve güvendi benim için :))..

şuan tutmuyorum :)

birde herzaman şunu söylerim, çevremdeki arkadaşlarıma da yaptırdım, bir annenin bebeğinin olacağını öğrendiği andan itibaren mutlaka günlük tutmasını isterim:) o farklı güzel deneyimi mutlaka yazıya dökmeli ve evladıyla paylaşmalı :)

Evet onu ben de yaptım , anne olacağımı öğrendiğim andan itibaren yazmaya başladım , çünkü oğlum mucizeydi ve mucizenin adı da Berkin :)

Anneni de takdir ettim çok az insan vardır öyle olan , bravo doğrusu . Selamlar anneciğine ...

Sorunun cevabı: 3 yıldır baktırmıyorum desem yalan olmaz.

Şu an yanında olmasını istediğin kim?

Evet onu ben de yaptım , anne olacağımı öğrendiğim andan itibaren yazmaya başladım , çünkü oğlum mucizeydi ve mucizenin adı da Berkin :)

Anneni de takdir ettim çok az insan vardır öyle olan , bravo doğrusu . Selamlar anneciğine ...

Ne güzellll, çok sevindim :) kocaman Sevgiler Berkin'eeee :)
Teşekkür ederim :)Sevgiyle ileteceğim Annemmmm'e güzelll dileklerinizi :) teşekkür ederiz :)

bugün doğum günü olan canım arkadaşımmmm, kocaman öpmek istiyorum..ama çoook uzaktaaa :)

maşallah derken masaya vurur musun :)

sıcacık bir sahil kasabasında.

(komik bir soru geliyor aklıma ama sormayacağım) kimin yanında çok huzurlusun?

yok olmaz o olmaz :)

eeh peki o zaman :)

Yalnız kaldığım zaman çok huzurluyum.

Sinirlendiğim bir durum oldu. Ama öfkemi kontrol ediyorum şu anda. Ne kadar güzel değil mi?

aferin sana.. çikolatadan sonra :))tut azcık kendini

çok kötü durumdayım sigarayı bırakanlarda boğaz ağrısı, balgam, tahriş yapıyomuş aynen o durumdayım napmam lazım

aferin sana.. çikolatadan sonra :))tut azcık kendini

çok kötü durumdayım sigarayı bırakanlarda boğaz ağrısı, balgam, tahriş yapıyomuş aynen o durumdayım napmam lazım

Tutamadım aylinom yaa, öfkemi dışarı vurdum. başaramadım. Kendimi suçlu hissediyorum :(

adaçayı iyi gelebilir. adaçayı var mı evde?

evde adaçayı yok cliviaf cım ama benim sana söylemek istediklerim var:)
(benm babamda çok hassas bi insandır..evlendiklerinde şöyle 3 ayda bir gelişmeleri yazdığı bi günlük tutmuş..ama günlük denmez aylık:)sonra ben doğmuşum saçımın rengi ayaklarımın ölçüsü,ilk nezaman yürümüşüm anlatmakla bitmez..taa ben liseyi bitirene kadar ayda 3 ayda bir benm hakkımda herşeyi yazmış..ben liseyi bitirince bana hediye etti..o günlüğün gün geçtikçe kıymeti daha çok artıyor..hiç bişeye değişmem onu..o tarz günlüklere sonsuz saygım var..sapkal89benm dediğim diğer günlükleri anladın umarım..hergün yazılan sevgili günlük bugünde bişe olmadı:))))))))y789

burcun ne?

ikizler

nickini seçerken çok düşünür müsün?

yooo direk oğlumun adını yazdım....

Ne iş yapıyorsun ?

Süper olur derim girlhaha

Şuan da her şeyi bırakıp bir ormanın içinde yürüyüşe çıkmaya ne dersin?

hemen hazırlanıp gelirim....

hergün konuştuğun bir arkadaşının durduk yere seni msninden silmesine nasıl tepki verirsin?

bişey demem tekrar eklerse bende konuşur sorarım...

mavi gözü sevmeyenlerdenmisin?

ay nerden bildin? Mavi ve yeşil gözleri sevmem. Ama sevgilimin gözü yeşil, kedimin gözü mavi, yeğenimin gözü mavi. Onların gözlerini mecburiyetten seviyorum :)

Neden lezzetli şeyler hep yüksek kalorili?

her güzel şeyin bir bedeli vardır mesajı verilmekte

neden kahvenin kokusu bu kadar güzel?

Ben sevdiğim için güzel geliyor , sevmeyene güzel gelmez ki...

Şu an okuduğın kitap nedir?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri