Alttakine soru sor...

bayılırım. En sevdiğim şeydir.

Hedeflerini belirledin mi?

evet hem de nasıl !!! :)
hiç kitap yazmayı düşündün mü?

istemedim

hiç pasta yaptın mı:)..yaş pasta:)

Evet yaptım,çok yaptım:))
Sokakta yürürken hiç şarkı söyledin mi?

ohoo hem de kaç kere. bazen sessiz, bazen bağıra bağıra. bazen de sokakta şarkı söyleyenlere eşlik ettiğim oldu.

Bu dünyayı kurtarma hedefin olsaydı yapacağın şey(ler) ne olurdu?

bu dünyayı neyden kurtaracağım:)
eğer kurtarılmayı bekleyen bir durumda olsaydı bu iş bi tek benimle olmazdı..
yapacağım şey problemin uzmanlarından yardım almak olurdu..

kaç yaşındasın?

bir...

hayatta dokunanamam dediğin hayvan hangisi??

yılan

Ye Dua eT SeV filmini izledin mi:)

izlemedim..

yükseklik korkun kaç metreden başlar?

yükseklik korkum yok, zaten bir gökdelende çalışıyorum:) tüm şehre yukardan bakmak çok keyifli özellikle akşam ışıklarıyla:)

hiç kedi besledin mi?..evinde olması değil..sokakta vs..

beslemeyemem..çünkü hayvan fobim var..karınca ve uğurböceği haricinde bütün hayvanlardan korkar ve tiksinirim..dokunamam..

üye olduğun başka forum varmı?

bir sürü forum var :) hepsine sürekli takip etmiyorum..içimden neresi geliyorsa orayı tıklıyorum

fenerbahçeli misin?

fbsmilefbsmileiçinemi doğdu evettt..

ceptelefonu bağımlısımısın?

bende fenerbahçeliyimmmmmm:)

değilim ancak faydalarını kabul ediyorum, keyifle kullanıyorum:)

günlük tutar mısın?

günlük tutma ihtiyacı duymadım..yanlış anlamayın ama günlük bana anlamsız geliyor...
ha kşisel gelişim sitesi olduğu için kişisel gelişim günlüğü olabilir..ben normal günlüklerden bahsediyorum..
günlük tutan arkadaşlar alınmasın bu benim fikrim..

düzenlimisin?

günlük tutma ihtiyacı duymadım..yanlış anlamayın ama günlük bana anlamsız geliyor...
ha kşisel gelişim sitesi olduğu için kişisel gelişim günlüğü olabilir..ben normal günlüklerden bahsediyorum..
günlük tutan arkadaşlar alınmasın bu benim fikrim..

düzenlimisin?

elbette:) fikrine saygı duyuyorum, zaten sevdiklerimizi gerçekleştirdiğimizde mutluluk kapılarını açıyoruz :)
ben lise son sınıfa kadar tuttum :) ve çok faydasını gördüm, gerek yazı yazmam gerekse kelime haznem gelişti :)..okulda edebiyat derslerinde sürekli dereceye girerdim :)..yazardım açıkta dururdu..yani odamda..annemin hiçbir zaman okudunuğu görmedim:) beni o zamanlar çok mutlu ediyordu, hala yazarken aynı mutluluğu hissediyorum..çünkü annem benim yaşam alanıma sürekli saygı duydu :) gelişme çağında bu çok güzel bir uyum ve güvendi benim için :))..

şuan tutmuyorum :)

birde herzaman şunu söylerim, çevremdeki arkadaşlarıma da yaptırdım, bir annenin bebeğinin olacağını öğrendiği andan itibaren mutlaka günlük tutmasını isterim:) o farklı güzel deneyimi mutlaka yazıya dökmeli ve evladıyla paylaşmalı :)

çocukluk arkadaşım :)

fal baktırır mısın :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri