Altınımı Ben Boynuma Dizerim 1 - Nevzat Altındağ

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Altınımı Ben Boynuma Dizerim 1 - Nevzat Altındağ

Altınımı ben boynuma dizerim

Ağlaya ağlaya mektup yazarım destan yazarım

Zorunan veriyor şu zalim babam

Ölümünen olsa yine bozarım bende bozarım

Aldım helkeleri giderim suya

Aman zalim baba ben varmam ona

Üç gün evvel söyledim ben anama

Dördüncüsü günü yanarsın bana ağlarsın bana

Yer altında karamıklar dal verir

Elin oğlu yastık diye kol verir aman kol verir

Kız oğlana el değmemiş gül verir

El demiş güllerle taze bal mı olur

Gonca gül mü olur

Kaynak: Nevzat Altindag

Yöre: Afyon

Söyleyen : Nevzat Altındağ

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri