Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

sebebsiz bir mide bulantım var :S
canım iş yapmakta istemiyor.
bu ertelemeyi bırakmam lazım
onun da telkinini listeye ekleyeyim bari
ders te çalışmam lazım
hiçbişi yapmak istemiorum
öle boş boş durmak istiorum
bu halimi düzeltmem lazım
mesela bu halimi sevmiorum yazıcaktım ki düzeltmem lazıma çevirdim. dikkat ediorum artık böyle şeylere.

dün öyle bir geçer zaman ki yi izledim
o diziyi seviyorum
diyorum ki
oturduğumuz ev kira olmasa babam da bizi atardı evden sanrıım
:|

dik yürümem ve az tv izlemem geçti
neden kısa sürede geçti bilmiorum
oysaki hergece dinliorum telkinlerimi

Heheyt!!! Harikasın. En geveze kız çocukları bile seni yıldırmasın canım, hep gülümse:))))

images

sebebsiz bir mide bulantım var :S
canım iş yapmakta istemiyor.
bu ertelemeyi bırakmam lazım
onun da telkinini listeye ekleyeyim bari
ders te çalışmam lazım
hiçbişi yapmak istemiorum
öle boş boş durmak istiorum
bu halimi düzeltmem lazım
mesela bu halimi sevmiorum yazıcaktım ki düzeltmem lazıma çevirdim. dikkat ediorum artık böyle şeylere.

Havadandır canım, kendini zorlama, bazen olur. Çok sık olmaya başlarsa alırsın önlemini. Erteleme hastalık haline gelince insanın hayatını cehenneme çevirebilir zira.

Enerji toplayabileceğin bir şey ye. Bir arkadaşını arayıp keyifli bir konuşma yap ve sonra da çalışmaya başla... Bana iyi gelir bu tür durumlarda:))

Tavsiye ederim:))

Havadandır canım, kendini zorlama, bazen olur. Çok sık olmaya başlarsa alırsın önlemini. Erteleme hastalık haline gelince insanın hayatını cehenneme çevirebilir zira.

Enerji toplayabileceğin bir şey ye. Bir arkadaşını arayıp keyifli bir konuşma yap ve sonra da çalışmaya başla... Bana iyi gelir bu tür durumlarda:))

Tavsiye ederim:))

evettt vakit boşa geçiyor resmen boş boş geçiriyorum :=) bi an önce bi el atmam lazım olaya 956k teşekkür ederim. hafif bişiler atıştırıcam en iyisi

Değişimi mutlulukla takip ediyorum ve azmine hayranım... Sen bu azimle dağları bile yerinden oynatırsın.
Baban ile ilgili olumsuz düşünmek yerine , olumlu şeylerini düşün derim . Mesela iyi ki anneannen var , olmasaydı durum daha da çıkılmaz bir hal alırdı ve daha güçlü olmanı belki de babanın tutumu sağlıyor .
Ömrüm boyunca her şeyin üstesinden tek başıma geldim 18 yaşında hem okuyup hem çalışmaya başladım , şu an bu kadar kuvvetliysem kimseye sırtımı yaslamamaktan geçiyor . Bugün Betül Mardin' i araştırdım ve şu an ki başarısına gıpta ile baktım öyle zorluklardan geçmiş ki ama hiç kimseye kızmamış ve affetmiş, en üstte isem bu o zorluklar sayesinde diyordu hayat hikayesinde.
Sen de çok şeyler başarabilirsin sadece iste , çünkü her şey senin elinde...

Alice cim,

Çok güzel gelişmeler var günlüğünde. Seni takdir ediyorum. Arada gelen tv izleme gibi şeylere aldırma. Bunlar geçecektir zamanla. Her şey yerli yerine oturacaktır.

Bence çok güzel gidiyorsun. Hatta günlük/haftalık yıllık planlarına bayıldım. Takdir ediyorum seni.
Sevgilerimle...

Değişimi mutlulukla takip ediyorum ve azmine hayranım... Sen bu azimle dağları bile yerinden oynatırsın.
Baban ile ilgili olumsuz düşünmek yerine , olumlu şeylerini düşün derim . Mesela iyi ki anneannen var , olmasaydı durum daha da çıkılmaz bir hal alırdı ve daha güçlü olmanı belki de babanın tutumu sağlıyor .
Ömrüm boyunca her şeyin üstesinden tek başıma geldim 18 yaşında hem okuyup hem çalışmaya başladım , şu an bu kadar kuvvetliysem kimseye sırtımı yaslamamaktan geçiyor . Bugün Betül Mardin' i araştırdım ve şu an ki başarısına gıpta ile baktım öyle zorluklardan geçmiş ki ama hiç kimseye kızmamış ve affetmiş, en üstte isem bu o zorluklar sayesinde diyordu hayat hikayesinde.
Sen de çok şeyler başarabilirsin sadece iste , çünkü her şey senin elinde...
ayy harika şeyler yazmışsın seni tanıdıığım için çok şanslıyım :=) evet herşey benim elimde. iyi kalpli ve güleryüzlü oldukca azmettikce yüce rabbim herşeyi güzel yapacak inanıyorum ben :)

Alice cim,

Çok güzel gelişmeler var günlüğünde. Seni takdir ediyorum. Arada gelen tv izleme gibi şeylere aldırma. Bunlar geçecektir zamanla. Her şey yerli yerine oturacaktır.

Bence çok güzel gidiyorsun. Hatta günlük/haftalık yıllık planlarına bayıldım. Takdir ediyorum seni.
Sevgilerimle...

bak o günlük haftalık planı uygulamaya çalışıyorum tavsiye ederim cidden :)

işten eve geldim. evdeyim :) huzurluyum :) huzur çok önemli . kafa dinginliği çok önemli seviyorum evimi :)

kaç gündür meditasyon yapmak istiyorum ama nedense kendimi hazır hissetmiyorum. neye hazır değilim bilmiorum ama istediğim zaman yapacağım.

biraz önce tartiildim kilom da hiç değişiklik yok :( kendimi 55 kilo görmek istiorum. adım adım gidiorum ama daha 52 olamadım :(

Merhaba Alice in Wonderland

Bugün nasılsın? sevi çok sevdim sen gerçekten mutluluğu hak ediyorsun ve aslında senin istediğin her şey olacak çünkü sen hayata pozitif bakıyorsun çünkü bunu seçmişsin ve ayrıca sen kilo almakda istiyorsun yani 55 kilo olmak istiyorsun evet bu senin hakkın ve biliyor musun gerçekten sen 55 kilo olacaksın, kendini 55 kilo olarak göreceksin çünkü bunu kabul ettin çünkü bu senin seçimin ve en doğru seyi yaptın.

Sevgiyle kal hayatı hep pozitif yaşa....

çok teşekkür ederim :)))) olucam olucam 55 olucam :=) azimliyimmmm

Alicecim merhabalar tekrar,

Günlük haftalık ve aylık planından birkaç tane kopya çekip kendi planıma ekledim girlhaha
İnsanın evdeki huzuru bambaşkadır. Bunu duymak çok güzel. Başarının devamı daimi olsun inşallah.
Benim de ilk hedefim 55 kg! İleri! y789 tabii benimki kilo verme

Harikasınız kızlar,

Bu arada ben de size güzel haberler bırakayım dedim. Hani şu üzerime yapışan kilolar vardı ya... Yoğun iş temposu arasında yokolmuşlar. Ben de çok mutluyum...

Heppinizin hayallerinin gerçek olmasını diliyorum.
Hatta diledim bile...

Sevgiler Alice'çim ve Cliviaf'çımmmm:))

ay çok sevindimmm verdiğineee :) harikaa olmuş senin adına :) yoğun iş temposunda moral olmuş sana :)

cliviaf sen bana ver fazla kilolarını boşa gitmesin :))))))))))

sevgili günlüğüm,

bugün 2 şeyi özledim.

annemi

sevdiğimi

annemi görmem imkansız biliyorsun ki . belki rüyalarımda. ama sevdiğim bana 10 dakika uzaklıkta ve onu görmemek içimi acıtmaya başladı. ama yapamam göremem arayamam. sevmiyormuyum seviyorum ama ilk defa aramamam gerektiğini hissediyorum. ve onun sevgisine güveniyorum. beni unutmayacak biliyorum inanıyorum.

cumartesileri o öğlene kadar sevdiğim çalışırdı. ben uyur dinlenirdim. kalkar süslenirdim sonra beni alırdı. akşama kadar dolaşır bişiler yapar annesine uğrar akşamki planı öğrenir sonra akşam onlarda yemek yiyip tv başında çerez meyva yerdik.sonra ailece picamalarımızı giyip muhabbet ederdik. annesini annem gibi seviyorum. pazar günü hepbirlikte kahvaltı sefası yapar ve gelecekte oturacağımız eve giderdik. o benim evimdi. herşeyini zevkime göre yaptım heryeriini temizledim. özendim. istedim. şimdi ise yabancı gibi. sanki hiç hayalini kurmamışım gibi. 2 ay oldu hiçbukadar kötü hissetmemiştim. bunları yazarken gözlerimden süzülen yaşlar onun için. çok özledim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri