Ah Şu Kadınlar...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Ah Şu Kadınlar...Kadınların gidip kendilerine erkek (koca) secebilecekleri bir erkek dükkanı (mağazası)açılmıştır. Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkça, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir.Mağazada sadece tek bir kural geçerlidir: Herhangi bir katın kapısından

içeri giren kadın, o kattan alıs-veriş etmek zorundadır ve eğer birüst kata

çıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemez. Bir gün bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek icin mağazaya gider.

Ve....

1. KAT'ın kapısında şunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir isleri var ve çocukları da severler" Kızlar yazılanları okur ve soylederler:"Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım"

2. KAT'ın kapısında yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir islerivar, cocukları severler ve son derece yakısıklıdırlar."

Kızlar: "Hmmm, hic fena degil ama acaba bir ust katta ne var ?"

3. KAT: "Buradaki erkeklerin çok iyi birer isleri var, çocukları severler, son derece yakışıklıdırlar ve ev işlerine de yardım ederler"

Kızlar: "AmanTanrım, cok etkileyici ama yukarıda baska katlar da var."

4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri cok iyi, cocukları cok severler, gayet yakışıklı

olup, ev işlerine yardım ederler ve ayrıca son dereceromantiktirler"

Kızlar cığlık atmaya başlarlar: "İnanılmaz, bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün!"

Ve bir kat daha çıkarlar

5. KAT'ın kapısında sunlar yazmaktadır: "Bu kat boştur ve sadece,kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak icin konmuştur. Çıkış soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız."

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri