AĞLAMA İSTEĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: AĞLAMA İSTEĞİ

selamlar ablacım
ya ben kaç gündür neden girmemişim nete senin bu güzel yorumundan habersiz koca iki gün geçirdim
söylediklerin okadar doğruki kendi kendime mutlu olmaktan korkuyorum ben hep bir şey kazandığımda başka bir şeyi kaybetmem gerektiğini düşünürdüm ve beklerdim yani bir şeye sahip olduğumda başka bir şeyimi mutlaka kaybedip dengeleneceği gibi saçma bir şeye inanır ve mutluluktan korkardım gülmekten korkardım sözlerin beni çok etkiledi özellikle aynaya bakmakla ilgili kısmını mutlaka yapıcam ablacımmmm yüreğine sağlık sana ışık ve sevgimi gönderiyorum Allah seni korusun 96 96 mlk34

Ben de dün akşam hiç bir sebep yokken ağladımağla2
Yaklaşık 5 dakika sürdü niye ağlıyosun diye sorduklarında bende bilmiyorum dedimsadanimTabiki inanmadılar...Sonra kendi cevabıma bir yandan da gülmeye başladım çok tuhaftıneutrali5
Ağlamam bittikten sonra forumda telkinlerin böyle bir etkisi olduğunu okuduğum aklıma geldi rahatladımsung66

Merhaba;
Ben bir aydan beri ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyorum. Hatta uyurken dinlediğim zaman, sabahları daha zinde ve rahat uyandığımı farkettim. Daha sonra kendine güven, kilo verme, koruma kalkanı gibi telkinleri dinlemeye başladım. Diğerlerini dinlemeye başladığımdan beri bazı problemlerle karşılaşınca ağlamaya başlıyorum.Son bir haftadan beri işyerindeki yoğun tempodan mı bilmem ama çok stresli bir hafta geçirdim ama bu arada sık sık ağladım.

ağlamak zayıflık değil, duygu boşalımı, bir nevi arınmadır sevgili uğurböceği.

gözyaşlarımız gözpınarlarımızdan değil yüreğimizden gelir bana göre.

mutluluklarımızda nasıl yüreğimiz coşarsa, hüzünlerimizi de yüreğimizde hissederiz. ve gözyaşlarımızla akıtır temizleniriz bu hislerden..

sonuç olarak ben ağlamayı seviyorum ttli3

gözyaşlarımızın üzüntülerden değil mutluluklardan olmasını diliyorum.
sevgiler ark5

Teşekkür ederim Sanemce;
Ağlamaktan dolayı huzursuz değilim. Ama çalışırken ağlamak takdir edersin ki hoş bir durum değil. Bir de yönetici pozisyonunda çalışıyorsan hiç hoş olmuyor.Bende üzüntüden ağlamaktansa mutluluktan ağlamayı tercih ederim.
sevgilerle...

kendimi sorgulamak zorundamıyım bu fkir hoşuma gitmedi

bende hiç böyle bir sorun olmadı hemde aranınızda en berbat durumda olmama rağmen

Ben şu son günlerde ara sıra ağlama istekleriyle karşılaşıyorum. Durup dururken veya duygulu bir müzik dinlediğim zaman sebepsiz yere ya da aklıma gelen duygusal şeylerle ilgili ağlamak istiyorum. y789 İşin garip tarafı ağlayamamak gibi bir rahatsızlığım var. Üstüne gitsem hüngür hüngür ağlayacam, kim se de tutamayacak. aa34 Ama o anı yakalayamadım. Bunun telkinlerle bi alakası var mı bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olup sizde de böyle bir şey olup olmadığı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Yani bu normal mi yoksa kötüleşiyor muyum diye düşünmeye başladım..Yardım lütfen.
evet kesinlikle telkinlerden kaynaklanıyor ben bir hafta işe gitmedim sürekli ağladım (arındım)hemde bağırarakağla2hiç bir sebep yoktu .biraz pahallıya patladı bana gözlerimin altı morardı ve şişti . çaresiz birkaç krem almak zorunda kaldımuy897

ortada elle tutulur hiç bir sebep yok hüngür hüngür bağıra çağıra ağlıyorum belki komşular bile duydular..aklıma devamlı "keçke.." diye başlayan cümleler geliyor sanki içimde iki tane ben var biri devamlı "su akar yolunu bulur bu da geçer neler geçmedi ki" diyor diğeri de "yaa yaa neler geçti değilmi ben bunları hakedecek ne yaptım" diyor ve bu konuşma somutlaşarak beni geçmişe sürükleyip ağlamama yol açıyor.hatta ağlamak kelimesi basit kaçacak belki de o derece..ilginç bir şekilde kendimi daha dindar hissediyorum başkasına yakınırsam onu da üzüntüme ortak etmekten korkuyorum belki ya da sorunlarım öyle büyük ki ben çözemiyorsam başka bir insan nasıl çözebilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum.sonuç : nöbetler halinde gelen ama sonunda rahatlama hissi bırakan küçük küçük ağlamalar.herkesin başına geliyorsa normalim demektir ki bu guzel,gelmiyorsa da özelim demektir ki bu da guzel.
kendimi ifade etmenin yolunu bulamadığım için mi ağlıyorum acaba diye düşünüyorum.yazmak iyi gelir sanmıştım ama elime kalemi alınca bir daha ağladım.belki de zamana bırakıp üstüne gitmemek gerekiyordur.ağlıyorum çünkü ağlayasım geliyor kimene :)

Ben dün başladım telkinlere.Evet ağlıyorum...Meğer kendimi öylesine yanlız öylesine acılı bırakmışımki...Kendimden özür diledim.Şu anda bilinç altımın beni affetmesi için uğraşıyorum.Artık bencil olup ilk önce kendimi düşünmek istiyorum.

ben 3 gündür dinliorum ego güçlendirici gece yattığım zman kulaklığı takıom ama 1 saat aradan geçio kafam uyuşuo sizce bu zararlı olabilirmi ne yapmalıyım tş.kler

ben hiç ağlamadım yahu.... habire gülüyorum...

ağlayamamak

ya herkes ağladığından bahsetmişagl34ama ben hiç ağlayamıyorum,ağlama isteği falanda yok hiç,normalde herşeyden etkilenir ağlardım,yoksa bana ters etkimi yaptı telkinlerrrrr,imdaaatttt

Cevap: ağlayamamak

Herkeste aynı etkiyi gösterecek diye birşey yok sevgili gulumser;

Telkinler kişiye göre farklı etki yapıyor..Bende de başağrısı,mide sorunları olmamıştı..Herkes kabuslarla uyanırken ben kabuslarımdan kurtulmuştum..O yüzden sorun yok..super

ben çok vahim bir durum la karşılaşmassam (ölüm dışında) ağladığımı hiç hatırlamam.Tabi bunu geldiğimiz toplumdan kaynaklandıgınıda biliyorum biim ülkemizde erkek adam ağlamaz öyle kandırdılar ki bizi ve öyle inamışız ki ona doğanın bize sunduğu o güzelim enteresan duyguyu bu saplantı yüzünden yaşayamaz olmuşuz....(sadece nasıl bir sey oldugunu hatırlamay çalışabıliyorum o kadar )....neyse asıl soylek istedğim telkinleri dinlediğim süre içerisinde bende oluşan "anormaliler"
1) Baş ağrısı(başım kazan gibi deyimi tam oturuyor yerine)
2)Mide ağrısı ama enteresan bi mide ağrısı açmışım gibi hesiyorum ama tokum yemek istiyorum bi okadar da midem dolu gibi filan falan ....
3)Gözlerimde yanma hissi( bu enteresan forumda aradım boyle bır durum yok...biliyorum herkezde aynı etkıler olucak dıye bır durum yok...
4)Yorgunluk uyku ile geçmeyecek tarzda bir yorgunluk

AMaaa sıkı durun..... olumsuz olarak yazabildiklerim sadece 4 tane ya bende yarattığı olumlu şeyleri sıralamaya kalkarsam yazarım soyle bir rahat 444 tane

bugün bi ağlama isteği gibi bişewy var hatta biraz önce biriyle tartıştım ağladım felan
bi geçsede rahatlasamm...duygusallığım üstümde...

Arkadaşlar, benim uyguladığım bir yöntem var. Elbette bir şeyi içimizde biriktirmektense ağlayıp rahatlamak çok iyidir ama ben ufak şeylerden dolayı çok kolay ağlayabilen bir insanım ve genellikle kendimize acıdığımız için ağlıyoruz. Ben aklıma bir şey geldiğinde eğer ağlayasım geliyorsa ya da ağlamaya başlıyorsam, aklıma hemen kendime acıdığım için ağladığım geliyor ve o anda duruyor ağlamam. Çünkü bunun dış faktörlerden değil, kendi istemem sonucunda hayatıma çektiğim şeylerden kaynaklandığını hatırlıyorum. Bu düşünceyle anında kesilen ağlamalara "gereksiz" ağlamalar diyorum ben:) Eğer "şu kişi bana şöyle davrandı, şu kişi bana şöyle bir şey söyledi" diye kendinizi üzerek ağlamaya başlayacak olursanız, kendinize acıdığınızı fark edin, bunları hayatınıza sizin çektiğinizi düşünmeyi deneyin, bana çok yararı oldu:)

benim gözyaşlarım dışarı akmıyor yaa Allah Allah neden böyle acaba?? o kadarda deniyorum ağlamayı!! geliyor geliyor ama bişey sanki cendere gibi geri itiyor onları gidin diyor akamazsınız siz layık değil sahibiniz sizi bırakmaya, bırakıp rahatlamaya. . neden böyle oluyorr???

telkinleri dinlemeye başladığımdan beri ağlıyorum Ne kadar çok suçluluk duygum varmış

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri