Aeshnidae'nin doğum günü

*kelebek*

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
dogumgunu7zl0.gif

Doğum günün kutlu olsun Aeshnidae girlhaha Herşey gönlünce olsun,benim için önemlisin,senden öğrenmem gereken şeyler hala var bence..iyki doğdun,iyki varsın k8908

happy6

Sevdiklerinle nice güzel yıllar senin olsun , mutluluk yakanı bırakmasın , huzur nerde olursa olsun seni bulsun :)

images

♥ Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. İyi ki dogdun. Nice yaslara...

iyi ki doğdun Aeshnidae ... dünyanda herşeyin iyi güzel ve tam olmasını dilerim :)

Mutlu yıllar dilerim, sevdiklerinizle birlikte...

Mutlu yıllar dilerim:)

doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yaşlara actionsmile

Hiyyyy! Gülcan bugün senin doğum günün müydüüüü? İnsan önceden haber verir. :DD

Doğum günün kutlu olsun benim tatlım kelebeğim. :DD Nice mutlu senelereeeee. :)

Kocamaaaann öptüm. :))

doğum günün kutlu olsun nice yıllara ::)

hayırlı bir ömür dilerim
mutluluklar sizinle olsun

Nice mutlu yaşlara Doğum günün kutlu olsun canım...............

sağlıklı ve güzel bir yaşam dilerim .tüm isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle nice yaşlara:zpzp::zpzp:

iyiki doğdun Aeshnidae . bazen araçlara(sınav) kendimizi çok kaptırıp kendi doğum günümüzü unutuyoruz..değer verdiğin herşeyin en kısa sürede seni bulması dileğiyle..sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri