Adım Adım Profile Müzik Eklemek

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Profiline müzik eklemek isteyen üyelerimiz, bu konuyu adım adım uygulayarak istedikleri müziği, çok kolay bir şekilde profillerine ekleyecekler. Hemen anlatmaya başlıyorum.

İlk olarak bu siteye giriyoruz.

1.jpg

Açılan sitede üstteki resimde de gördüğünüz gibi Create Account tuşuna basıp yeni bir hesap oluşturmaya başlıyoruz.

2.jpg

Açılan sayfada ücretsiz olarak oluşturulan hesabı seçiyoruz. (Free Plan)
Select This plan tuşuna tıklıyoruz.

3.jpg

Daha sonra karşımıza üye kayıt formu çıkıyor. Resimde görüldüğü gibi bu formu doldurup, Register tuşuna basıyoruz. Kullandığınız bir mail adresini giriniz, aktivasyon maili alacaksınız.

4.jpg

Başarılı bir şekilde siteye kayıt olduk. Şimdi mail adresimizi açıyoruz ve aktifleştirme mailini kontrol ediyoruz. Hotmail kullanıcıları Junk Mail klasörüne bakmayı unutmayınız, genelde oraya geliyor.

5.jpg

Mailimize gelen bu maildeki resimde gösterdiğim linke tıklayarak hesabımızı aktifleştiriyoruz.

6.jpg

OK tuşuna basarak Anasayfaya yönlendiriliyoruz.

7.jpg

Artık siteye başarılı bir şekilde üye olduk. Şimdi üye adınız ve şifremizi yazarak sisteme giriş yapıyoruz.

8.jpg

Başarılı olarak giriş yaptık, şimdi üstteki Upload tuşuna basarak Müzik yükleme yapacağımız sayfaya geçiyoruz.

9.jpg

Açılan sayfada Gözat'a tıklayarak, bilgisayarımızdan yüklemek istediğimiz müzik dosyasını seçiyoruz ve sonrasında Upload Files tuşuna basarak yükleme işlemini başlatıyoruz. (Mp3 ü yeniden adlandırırsanız daha iyi olur,tek kelime olsun, örnek: haylaz.mp3)

10-1.jpg

Dosya yüklendikten sonra resimde gördüğünüz gibi bir sayfayla karşılaşacaksınız, buradan Direct URLs e tıklıyarak müzik dosyasının linkini kopyalıyoruz.

11-1.jpg

Linki başarılı bir şekilde kopyaladıktan sonra sitemize girip profil detaylarınızı düzenlediğiniz sayfaya giriş yapıyorsunuz. Yararlı Linkler linkini (detaylarını düzenle)kullanabilirsiniz.

12.jpg

Müzik linkini Profil Mp3 bölümüne ekliyoruz ve Değişiklikleri Kaydet'e tıklıyoruz.

Artık Profilimiz Bangır Bangır müzik çalıyor
smile.gif

f.jpg

Dikkat:Profilinize yerli müzik eklemeyiniz.Telif sorunu olmayacak yabancı parçalar tercih ediniz.
Bu kuralı ihlal edenler uyarılacak tekrarı halinde üyelikleri askıya alınacaktır.

</br>

cok tesekkür ederim sayende profilime cok sevdıgım bir sarkıyı ekleyebildimsevincli

Bule sky forum botumuzdur böyle konular eklemeye devam edecektir...

Bluesky çok teşekkürler 956k25889

ama artık bozuluyorum,önceleri teşekkür edince atılıyodumy789 şimdi arkadas eklememe izin yokkagl34

Bu mp3 upload sitesinde, bazen hızlı geçişler yaşanıyor.

Linki verdikten hemen sonra kopyalayın derim.

İngilizce olduğu için de anlamak biraz zor.super

Bu mp3 upload sitesinde, bazen hızlı geçişler yaşanıyor.

Linki verdikten hemen sonra kopyalayın derim.

İngilizce olduğu için de anlamak biraz zor.super

sevgili by-mehmet cevap bana mı ? ben yanlıs yere yazmısım müzigimi ekledim de arkadas edinemedimy789

Yok onu ben genel konuya mukabil yazmıştımdı.sevincli

Sen yanlış konuya geçiş yapmışsın ayşegül.y789

Ben senin profilinde arkadaşlarını gördüm ama.

Yeniden ekleyemiyorsan eğer, kişinin nickine basarak profiline gir.

Onun arkadaşlarının bulunduğu yerin altında, bu kişiyle arkadaş olun buttonu var.

Oraya basarsan, o kişi kabul ettiğinde arkadaş olursun. Belki de kabul etmemiştir daha arkadaşlarının bazıları.

Ayrıca, profilinden direkt olarak, temas ve arkadaşlar bölümünden de arkadaş ekleyebilirsin.super

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri