9 rakamını sayalım bakalım

hava-hoş

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlarım ,,canlarım..sorum şudur:::50-100 arasında kaç tane 9 vardır.... cilgin897

Ynt: 9 rakamını sayalım bakalım

eğer tam sayılarla kısıtlarsak olayı 50-100 arasında 15 tane 9 rakamı vardır.
(59, 69, 79, 89, 90, 91,92,93,94,95,96,97,98,99)
ama reel sayılar kümesinden herhangi bir 9 da kabul edilirse sonsuz sayıda 9 vardır (50,999...)

verdiğim cevap belki de yanlış cevaptır smiliyface
çünkü doğruluğu henüz kesinleşmedi.

hava-hoş ' Alıntı:
arkadaşlarım ,,canlarım..sorum şudur:::50-100 arasında kaç tane 9 vardır.... cilgin897

hava hoş cevap 15 dogrumu

sevgiyle kal k8908

cevap 6 veya 15 ama kesin 15 thumbsanim hadi hava hoş cevabı çabuk gönder bi fırsatta cancazım

sevgiyle kal gogogo

hava-hoş nerdesin cevap dogru veya yanlış dermisin aklıma takıldı dusun

sevgiyle kal sapkal89

e ben ne diyiim ayoll..teoman şıp diye yapıştırdı cevabııı....ben de diyodum ki accık meraklandırırım ,,çatlatırım cevabı vermemek için....çünkü bu sorunun cevabına hep 6 diyo herkes....üfff teomannn hevesimi kursağımda bıraktın.ne güzel keyiflenecektim...... blook

ay hava-hoş yani sende o kadar işimin arasında senin mesajınada baktım cevap için sagolasın anladık cevap on beş teoman bu konuda süper ya blissy

sevgiyle kal sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri