80 lerin sonunda 90 ların basında cocuk olanlar için özel hazırladım !

Aramızda 1 yaş var bi yaş büyügüm senden bende :D ama benim hafızada en az senini kadar vardır 2 yasındayken evden kacıp kayboldugumu hatırlıyorum daha dün gibi bana sanki 4 5 yasım gibi geliyo ama o olay oldugunda daha yeni anne baba demeye baslamısım ben 2 yasındaymısım varyemez amca vardı hala vcd sini canım sıkıldıkca koyar izlerim captain tsubasa vardı bizm eski zamanımızda 25 yasındayım hala oyunun oynuyorum cocuk gibi :)DÜĞME BURUN vardı cok iyi hatırlıyorum onuda şimdikiler bilmez muz adam vardı bide :) BELLE VE SEBASTİAN vardı tenten uçan fil jumbo duygulandım bu sıra boyle uzar gider cocuklugumuzda cokk vardı böyleleri :=)

çok güldüm :)) çünkü bende 3 yaşımdayken evden kaçıp kaybolmuşum hayal meyal hatırlıom sokakta yürüdüğümü :) çok aramışlar beni dayımlarda bulmuşlar...dayımlara kadar gitmişim:)) yakınmıydı uzakmıydı onu hatırlamıorum işte
:)

en az benim kadar cılgınmıssın kuccukken ben daha neler neler yapmısdımki :D foruma yazdım ama bulamadım şimdi bi kere evi yakdım ben çaki yuzunden yani seed of chucky o katil bebek yüzünden cocuklugum maf olmusdu :D bebeklerden korkuyordum ablamın tüm oyuncak bebeklerini bir lehene toplayıp evin alt katına gittim kömürlüge sonra yakdım tüm bebekleri :D onları chucky sanıyodum canlancak sanıyodum filmde o cocuk yakıyorya bebekleri :D bende yakdım o bebekleri :D ama ev tutusdu kömürlük alev aldı birden bende alevlerin arasında kaldım :D mahalleyi yakıyodum az kala zuhAhaHaha itfaye ambulanns felan gelmişdi :D

Kücükken sakıncalıydım ama inan şimdi daha sakıncalıyım :A elini veren kolunu alamaz hesabı

Nasıl biranda o günlere yeniden gittikkk o zamanki mutluluklarımı hüzünlerimi yeniden yaşıyomuş gibi oldum eline koluna sağlık teşekkürlerrr.çokk güzelll

gerçekten çok güzel olmuş anılarımız tazelendiactionsmile

Cevap: Ynt: 80 lerin sonunda 90 ların basında cocuk olanlar için özel hazırladım !

ben en baştaki silgiden kullanırdım, arılı olandan, onların çeşitli renkleri vardı;pembe, açık yeşil...Kokuları da çok güzeldi...

abaküs, fasulyeler hiç kullanmadığım hesap araçlarıydı...

yaaa yaşlanmışız harbiden ya:((

çok teşekkür ederim.gerçekten günler su gibi akıp gidiyor.geçen zamanın farkına varamıyoruz.o zamanlar birer çocuktuk.şimdilerde birer aile ferdi anneler babalar olduk.eşimle bazen eski çizgi flimlerden konuşur güleriz.he-man,şirinler,ninja kaplumbağalar vs. vs.en sevdiklerimizdi belki.

ne diyelim her yaşın ayrı bir güzelliği var.her ne kadar aaa hiç yaşını göstermiyorsun dediklerinde 29 olucam dediğin zaman içinin cız ettiğini kim bilebilir ki değil mi?

sevgiyle kalın...

benimde evden kaçışım aklıma geldi. :) ilkokula gitmiyordum sanırım.gece 2-3 gibiydi.rahmetli babaannemlere gitmiştik.orda uyumuş kalmışım.gece babaannemi uykudan kaldırdım lavaboya gidicem diye.sonra babaannem lavaboya girdi.ben kapıyı açıp vıııınnnn kaçtım.ama nasıl kaçış.hala aklımda.parklardan geçtim.o zamanlar bizim oralarda (kasabada oturuyorduk) gece bekçileri vardı.yıkılmış bir ev vardı bizim eve giderken ben orda saklandım onlar beni görmesin diye.sonra son hız koşarak eve vardım.kapıyı kırarcasına çalıyorum annemle babam kim o diye seslendiğinde benim anne dedim.kapıyı açtıklarında baya şaşırmışlardı.çok yaramazdık küçükken. :) :) :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri