5. KİŞİSEL KAYNAKLARINIZA ULAŞIN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
5. KİŞİSEL KAYNAKLARINIZA ULAŞIN
Yazar Ahmet S. Koçel
27 Ekim 2006, Cuma
Başımız sıkıştığında , sorunlarımız çözümsüz gibi görünmeye başladığında Kişisel Kaynaklarımıza ulaşabilirsek çözümün mümkün olduğunu fark edeceğiz .

Kişisel Kaynaklarımız ;
a. Deneyimlerden
b. Başkalarını inceleyip , gözlemliyerek
c. Zirve performans gerçekleştirdiğimiz bir deneyimden
Alınabilir .

a. Deneyimlerimizden ulaştığımız kaynak , sorun durum yerine başarılı olduğumuz diğer alanlardaki özelliklerimizi dikkate alarak EFT hazırlık cümlesini kurarız .
“ Her ne kadar işimde dağınıksam da , ben şimdi işleri sosyal yaşantım kadar düzenli ve uyumlu sürdürmeyi seçiyorum .”
“ Her ne kadar mali konuları hallederken paniğe kapılıyorsam da , ben şimdi mali konuları da evi su bastığında olduğu gibi soğukkanlı ve kararlı biçimde çözümlemeyi seçiyorum . “

b. Başkalarını inceleyip , gözlemliyerek . Yakından tanıdığımız veya kitap film vs. de gördüğümüz okuduğumuz başarılı insanların benzer durumda ne yapabileceklerini düşünerek onları modelliyebiliriz.
Bazan onlar bize emsal oluşturur ve çıkış yolu olduğuna dair cesaret verir.
“ Her ne kadar bu durum benim elimi ayağımı bağladıysa da , ben sonuna kadar pes etmemeyi seçiyorum . “

c. Zirve performans gerçekleştirdiğimizde . Zirve performansı deneyimlemek sık karşılaştığımız bir durum değildir ama herkes hayatının bir döneminde en az bir kez bu muhteşem duyguyu yaşamıştır .
“Her ne kadar olacaklardan ödüm patlıyorsa da , ben şimdi o anın bana verdiği güven ve gücü hatırlamayı seçiyorum . “

Yazar Ahmet S. Koçel
27 Ekim 2006, Cuma
Başımız sıkıştığında , sorunlarımız çözümsüz gibi görünmeye başladığında Kişisel Kaynaklarımıza ulaşabilirsek çözümün mümkün olduğunu fark edeceğiz .

Kişisel Kaynaklarımız ;
a. Deneyimlerden
b. Başkalarını inceleyip , gözlemliyerek
c. Zirve performans gerçekleştirdiğimiz bir deneyimden
Alınabilir .

a. Deneyimlerimizden ulaştığımız kaynak , sorun durum yerine başarılı olduğumuz diğer alanlardaki özelliklerimizi dikkate alarak EFT hazırlık cümlesini kurarız .
“ Her ne kadar işimde dağınıksam da , ben şimdi işleri sosyal yaşantım kadar düzenli ve uyumlu sürdürmeyi seçiyorum .”
“ Her ne kadar mali konuları hallederken paniğe kapılıyorsam da , ben şimdi mali konuları da evi su bastığında olduğu gibi soğukkanlı ve kararlı biçimde çözümlemeyi seçiyorum . “

b. Başkalarını inceleyip , gözlemliyerek . Yakından tanıdığımız veya kitap film vs. de gördüğümüz okuduğumuz başarılı insanların benzer durumda ne yapabileceklerini düşünerek onları modelliyebiliriz.
Bazan onlar bize emsal oluşturur ve çıkış yolu olduğuna dair cesaret verir.
“ Her ne kadar bu durum benim elimi ayağımı bağladıysa da , ben sonuna kadar pes etmemeyi seçiyorum . “

c. Zirve performans gerçekleştirdiğimizde . Zirve performansı deneyimlemek sık karşılaştığımız bir durum değildir ama herkes hayatının bir döneminde en az bir kez bu muhteşem duyguyu yaşamıştır .
“Her ne kadar olacaklardan ödüm patlıyorsa da , ben şimdi o anın bana verdiği güven ve gücü hatırlamayı seçiyorum . “

Ynt: 5. KİŞİSEL KAYNAKLARINIZA ULAŞIN

paylaşım için teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri