40 Günlük Bereket Planı

Teşekkürler, uygulayıp sonucu yazacağım. 40 gün sonra.:)

bu uygulamayı tamamlayan yok mu?

Bu 40 günlük bereket planının ayrıntısı nedir? Ben denemek istiyorum.

Ben bu planı okudum. Ama bir maddeyi 4 kere okuyup daha sonra ikinci maddeyi mi okuyacağım. Bu iki maddeyi 10 gün boyunca tekrarlayacağım mı?

Ben bu planı okudum. Ama bir maddeyi 4 kere okuyup daha sonra ikinci maddeyi mi okuyacağım. Bu iki maddeyi 10 gün boyunca tekrarlayacağım mı?

Sorunuzun cevabı 2. sayfada sanemce tarafından verilmiş zaten:

Nasıl mı kullanacaksınız?

Baştaki paragrafın noktalı kısımlarını okurken içinde bulunduğunuz günü söyleyeceksiniz ve sonra her gün aşağıdaki bir maddeyi 4 defa tekrar edeceksiniz. (3 kere yüksek sesle 1 defa içinizden, yavaş okuyup kelimelerin anlamlarını hissetmeniz çok önemli.)

( 1.Gün 1.madde, 2.gün 2.madde şeklinde 10 günlük süreç..)
10 Madde tamamlandığında başa dönerek egzersizin tamamını da 4 defa yaptığınızda 40 gün tamamlanmış oluyor...

Ola ki bir gün kaçırdınız en baştan başlamanız öneriliyor...

çok begendim:) en kısa zamanda uygulamaya baslayacagım:) paylaşım için teşekkürler:) ışıkla kalın.

"içimdeki MASTER " kelimesiyle "içimizdeki ben"den bahsediyoruz sanırım biz burada değil mi? bu "MASTER" kelimesi yerine "Ben" desek olabilir sanırım. çünkü bende MASTER sanki ahengi bozuyor okurken paragrafı. bir huzursuzluk takılma noktası yaratıyor.

Evet zaten o kelimeyi söylediğin anda içine yöneliyorsun içindekini farkediyorsun önemli olanda bu adına ne dersen de diye düşünüyorum ben.....

Çok Teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş...

Bitiren arkadaşlar da yorumlarını yazarlarsa daha çok seviniriz...

içimdeki Tanrısal varlık ne demek? Tanrı bol bir madde ne demek ? ben mi yanlış anlıyorum yoksa bu sözler cok mu riskli ...

bu planı bitiren yokmu arkadaşlar unutuldumu kimse neden bir şeyler yazmamış:)

Ben kırk gunluk bır planabu gece baslamayı dusunuyodum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri