3 Kelime 1 hikaye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye

deniz cınarın yanından denizden esen soguk rüzgara doğru koştu ( hoş o karda koşamazya nese artık kaçtı bir kere aa34 ) aa34 aa34 olmadı bu değiştiriyorum

pisimbat ' Alıntı:
çınar kolundan yakaladı (denizi)
sıkıca sarıldı denize

Anlam veremdi gidişine (Denizin)

Tribünden seyretme suzzy sahaya in sahayaaa khkh56

Kendi kendine söylendi(Çınar)

suzzy ' Alıntı:
yrl78 neyse allahtan çınar tuttu..
khkh56 khkh56 ya suç silvarada o kaçırttı kızı şimdi yakalama derdi bize düştüüü khkh56

Heryerde kar var çalıyordu derinden Nilüfer usul usul söylüyordu. Hava kararmaya başlamış kar artmıştı.

deniz yüreğinden gelen aşkın çoşkun sesinden güç alarak

Deniz ağlıyordu döndü ve ev doğru koşmaya başladı :P (uzun oldu biraz ama ueheuh)
Yahu biraz entrika katalım işin içine öyle zart diye ben seni seviyorum felan hemen biter konu khkh56 khkh56 khkh56

çınarın saçlarına dokunduu (( nihayet toparladık kızlar aa34 super )

Silvara ' Alıntı:
Deniz ağlıyordu döndü ve ev doğru koşmaya başladı :P (uzun oldu biraz ama ueheuh)
Yahu biraz entrika katalım işin içine öyle zart diye ben seni seviyorum felan hemen biter konu khkh56 khkh56 khkh56
neee yaf sen ne ara yazdın onu bee bak gördün mü gene öpemedi kızı cınar zavallı cocuk aa34 aa34 aa34

sarıldı sevdiğine... kar yağmaya devam ediyordu...

ama olmaz sevdiğim dedi. birleşemeyiz (deniz) :P khkh56 khkh56

ÇINAR DENİZİ ÖPTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

Hadi Silvara bakalım şimdi napcannn khkh56

Deniz ağlıyordu döndü ve ev doğru koşmaya başladı. (kaçtıı kaçtııı :P)

pisiiii...nerdesin sardın başımıza hikayeyi...kaçtıııın demiii... aa34

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri