27 Ocak 2008 Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
27 Ocak 2008 Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması

atakan kardeşim 26-27 ocak 2008 günlerinden birinde buluşma olurmu acep yani olursa bende gelirim diyorum ben blook şaşkın

Ynt: kedili istanbul buluşması

pisimbat ' Alıntı:
atakan kardeşim 26-27 ocak 2008 günlerinden birinde buluşma olurmu acep yani olursa bende gelirim diyorum ben blook şaşkın

27 Ocak günü buluşma yapabiliriz.Sizde katılacaksanız neden olmasın :)

y789 blook cat56 ehhh gelirim yahu bende neden olmasın 27 ocak diyoruz ozaman yer ve saat ne olacak atakan utananadam

14.00 Taksim Akm önünde buluşuyorduk önceden.Yine aynı şekilde olabilir.

AKM önünde ama saat 13:00 olsun malum kış erken kararıyor hava olurmu atakan ayyy ne cins cat56 ben dimi utananadam

cat56 cim geliyomuş... sevincli blissy orda olmaya çalışıcam... b456 hafta sonu beni biraz zorlar ama bakalım .. terli345

valla istanbullu arkadaşlar...ne güzel sık sık organize olup buluşuyorsunuz...imrendim ayol...

birazda kıskandım sizi dlckrn

bu arada pisi sen istanbulun neresinde yaşıyon kardeş...nerden nereye gidiyon anlamadım... dusun

**shamanic** ' Alıntı:
cat56 cim geliyomuş... sevincli blissy orda olmaya çalışıcam... b456 hafta sonu beni biraz zorlar ama bakalım .. terli345

gel şamancım sensiz olmaz

suzzy ' Alıntı:
valla istanbullu arkadaşlar...ne güzel sık sık organize olup buluşuyorsunuz...imrendim ayol...

birazda kıskandım sizi dlckrn

bu arada pisi sen istanbulun neresinde yaşıyon kardeş...nerden nereye gidiyon anlamadım... dusun
ben istanbulda değilim ama yakınım

pisimbat ' Alıntı:
AKM önünde ama saat 13:00 olsun malum kış erken kararıyor hava olurmu atakan ayyy ne cins cat56 ben dimi utananadam
Saat 13.00 uygundur.Ben insanlar geç kalabilirler diye 14.00 demiştim.O zaman 13.00 da toplantiya başlariz geç kalanlar olursa onlarda sonradan katilabilirler.

cat56 istanbul buluşmasııı saattttt 13:00 deeeee AKM önünde (galiba blook) gelenler atakan pisi şaman
yokmu başka gelen yahu ehhhh biz gitcez yahu

44

pisimbat ' Alıntı:
cat56 istanbul buluşmasııı saattttt 13:00 deeeee AKM önünde (galiba blook) gelenler atakan pisi şaman
yokmu başka gelen yahu ehhhh biz gitcez yahu

44

aranızda olmayı inanın çok isterdim...bari bi foto moto,görüntü falan çekin... dlckrn

atakanı gördük ...pisi ve şhamanımıda görmek isterim..arkadaşlar unutmayın ... blissy blissy

sevincli ee bizlerinde kulakları çınlar artık...

Evet yaaa...foto neyim çekinde bakıp kıskanalım:)

napcanız soğukda istanbulu..
izmire gelin.....:)

ben foto çektirmem ki gizemli kalıcam ben 44

cat56 çektirmiyosa ben hiç çektirmem zaten kameranın ekranına sığmayacak kadar büyüküm khkh56

şaman benden atakandan ve senden başka gelende yok okey oynamak istesek 4. yok yahu blook

oKEY OYNAMAYI BİLMEM b456sizi izlerim bu seferde anlamdığım için sıkılırım en iyisi ikinci buluşmada oynayın ilkte oyuna dalmayın bakalım az yüzümüze birbirimize dimi yaa:))
Pisim bende istemem resim giz kallaım cınım :))
Shamanic demek sende bende o zaman o resim karesine sığmazmışızki şimidi aklıma gelmiyo hani parca parca ekliyosunda buluyosunda resim çıkıyoya he ondan anladı sen:))o zaman resimizi görürler:))
Eğer bi mani olmazsa bende gelicem buluşmaya :)

happy6 kiss3 aa34 ark5 gel ghel kardeşim wave 4 kişi olduk

Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması

khkh56 cilgin897 ayy atakan alem çoçuksun yahuuuu 44 8977 çok güldüm yaaa sitede akıoya yazılar clapping cat56 pc05

Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması

pisimbat ' Alıntı:
khkh56 cilgin897 ayy atakan alem çoçuksun yahuuuu 44 8977 çok güldüm yaaa sitede akıoya yazılar clapping cat56 pc05

Duyuru bölümüne ekledim ki daha çok kişi haberdar olsun.Birde bu Kedili Buluşma ismi çok hoş olmuş. blissy aa34

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri