25 emel'den nameler ....

Ynt: 25 emel'den nameler ....

hayalayaz ' Alıntı:
aşkolsun atakan,duymayanlarada duyurdun..şimdi ben şarkı söylüyorum sanıcak insanlar..arkadaşlar...ben şarkı söylerken..kargalar kaçtılar..eminim sitede atakandan,benden ve begüm den başka kimse kalmamıştır...begümden ben rica ettim kalmasını..zorunlu kaldı yavrucak...atakan hayretle dinlemiştir bu garip gürültüde nerden geliyor diye..ben zaten şarkı söylemem..söyledğim zamanda mutlaka zihnimi meşgul eden bir iş yapıyorumdur..

amaaaa...emel,..... bakın o, şarkı söylüyor..ve şarkının duygusal olarak hakkını vererek söylüyor...radyo yayını profilere taş çıkarır kaydettim ve kendisine gönderdim...eminim birkaç gün içinde muhteşem yayınlar dinliycez kendisinden, emel
im fazla vaktimi almamak için yapamadığın işleri söyle bakiiim, yapabildiklerini saymak uzun sürer mutlaka...ben kısaca kutlarım. başarılıydın diyeyim..çünkü başarını anlatacak kelimeler yok hazinemde..muhteşem den başka... öperim...saygılı sevgiler..

teşekkürler ice1 hemde çok gulensmiley

Başarılar emelll dinledim ya sonunda senide rahatladım

eee si yok sonuna yetiştim ne yapayım
sen zaten harikasın birşey demeye gerek var mı k8908

sevincli cat56 coffe2 clapping aferim emelllllllllllllllllllll

smil56 sevincli 96 aferin emel yreğine emeğine saygı duyuyorum

emel merhaba senin programın ne zaman oluyor?

csk ' Alıntı:
emel merhaba senin programın ne zaman oluyor?
ben pek yayın yapmıyorum csk arada bir ilk yardım 44 acil durumlarda kapatıcı gulensmiley

birgün denk gelmek isterim. bi de şarkı söyleme meselesi vardı forumda meraktayım. djj

ooo sen dinlemediğin belli o zaman ben bir sölerim bir sölerim şarkı gulensmiley denk gelirsin inş sevincli

sesini duyunca tanımak zor olmayacak o zaman. işte yayındaki emel diyeceğim.

ya radyoda işi olan varmıydı bilmiyorum ben girdim şarkılarımı sevincli

skan67 sevincli music45 cat56 gogogo cat56 gogogo cat56
sıcacık cıvılcıvıl sesinle güzel bir akşam başlangıcı oldun bol şans emel hep böyle ol kendin ol kiss3

956k thumbsanim sevincli guitar u859 smileydance s456 8977 8977 8977 k8908

cat56 coffe2

sıcak yaz akşamlarında esen tatlı meltem rüzgarı gibisin emel

saol ablam benim gulensmiley gulensmiley

arkadaşlar radyo yayınına giriyorum az sonraaa sevincli sakin yumuşak şarkılar bizi beklesin bu akşam diyorum ben... hismiley

cat56 dinliyorum keyifle emelcim b456

biraz önce floveri uğurladım..beni ziyaret etti...çok güzel muhabbet ettik...tek kelimeyle muhteşem bir insanla muhteşem bir vakit geçirdim...şimdi bu coşkuyu senin yayınınla sürdürüyorum teşekkür ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri