2012 KPSS...

Yarın ıcın bı gelısme var mı sweeet?

Öğretmen adayı arkadaşlarla kılavuz'u bekleye bekleye gözden olduk. Hadi bakalım bugün de çarşamba'ya açıklanır diyorlar. İl milli eğitim müdürleri ihtiyacı olan açık kontejyanları girmeye başlamış. İnşallah adaletli bir dağılım olur.

Öğretmen adaylarının kadrolu atamalar için bekledikleri tarih açıklandı.
Milli Eğitim Bakanlığı, 40 bin kadrolu öğretmen ataması için başvuru tarihlerini açıkladı. Buna göre Öğretmen adayları başvurularını 3-9 Eylül tarihleri arasında yapabilecek.
Atamalar ise, 10 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilecek.
KAYNAK:Büyüyen Türkiye

:D

Off puff tamam sakinim ordan bir çay çeeeek. :))

b-382991-bir_bardak_çay.jpg

Çektim abla çayı afiyet olsunsevincligirlhahagirlhaha

tüm beklemede olan öğretmenlerimize ve benim gibi devlete atanmak isteyen arkadaşlara umarım her şey diledikleri gibi olur, yeni mutlulukların kapısını açar diyorum.benim gibi uzunca bir süre daha beklemek zorunda kalacaklara ise Allah sabır versin:))

ben de girdim temmuzda ama şifremi unuttum, işin kötüsü gizli sorumun cevabını da unuttum.. nasıl bi daha şifre alabilirim??

Sevgili maviinci tüm ösym işlemleri aynı şifreyle yapıldığı için en yakın sınav için başvuru başladığında sen de yeni şifre almak için başvuru merkezine gidebilirsin. Sanırım yakında ÜDS başvuruları olur.

Froya'cım normal memurluk genel atamaların ikincisi herhalde kasım gibi yukarıdaki mesajlardan birinde olabilir, haberini okumuştum. Arada puanla başvurulan her kurumun kendi ilanı da olabiliyor onları internetten takip etmek gerekli.

Hepimiz için diyorum ki hakkımızda hayırlısı olsun.

Sevgiler.

sweeet nurbanu sonuçları yazmamışsınız inşallah isediğiniz yerlere atamanız olmuştur.

Tebrikler sweeet ben de Ağrı'da görev yapıyorum. Şartlar mutlaka ağır ama değdiğini düşünüyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri