2012 KPSS...

Veeeeee sonuclar acıklandıııııı 41 puan aldım ıyı gene hayırlısı bakalım....

Okuloncesı ogrt acıgı 11.500 ıkıncı sırada.ıns atanırımmm tercıhler ne zaman

Hepımız ıcın hayırlı olur ınsallah canım...

Tercıhlerden bı hayır haber yok heralde,netten bakıyorum bısey yok..

Anaaaa kpss lısans tercıhlerı 19-28 kasım arası dıyo neden bu kadar gec yaa bad45

Hmm kpss de ılk senem oldugu ıcın pek bılgım yok,nette okugum bılgıydı bu.neyse hayırlısı...

Son dakika haberi:

Trt Haber Spikeri Mustafa Pınar'ın Meb yetkililerinden aldığı bilgiye göre 2012 Aqğustos Öğretmen atama Kılavuzunun Bu hafta içinde açıklanacağını ve atama başvurularının ise Pazertesi Günü Alınacağını Twitter Adresinde yazdı.

İşte O Twettler

Ogretmen adayi arkadaslar bakanlik yetkililerinden aldigimiz bilgilere gore atama klavuzunda son rutuslar yapiliyor+++

(devami) buyuk ihtimalle bu hafta klavuz aciklanacak pazartesi itibariyle de ogretmen atama basvurulari alinmaya baslayacak

kaynak: 2012 Ağustos Öğretmen Atama Kılavuzu bu Hafta Açıklanacak

Hadı hayırlısı meslektaslarım...

Meb alan bazında sıra ogrenme formu acıklamıs.gıremedım asırı yukleme var heralde.bı de kpss puanından hangısı gercek puan anlamadım. KPSSP1 mı 2 mı 3 mu 10 mu?

Oyleyse benım buan 41 degıl 34...

Evet oyle denedım oldu,sansım pek yok malesef.bu yıl yazlıktakı ılce meb'e basvurmayı dusunuyorum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri